חוסר חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני
    שני איילון
    24/05/2009

שלום, אני בת 29 יש לי בעיה שמפריעה לי מאוד,אני חושבת שהחשק המיני שלי ירוד מאוד,אין לי חשק לקיים יחסים ,וזה מבאס אותי מאוד כי אני כ"כ צעירה ,חבר שלי נפגע מאוד,ואני בטוחה שיש לי בעיה,אלו דברים אני יכולה לקחת שיחזירו לי את החשק המיני?
    ומבחינה נפשית הכל בסדר איתי,אז מה הבעיה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/05/2009

הלוואי והיו לנו תרופות לקחת שישפרו את החשק המיני . מין חשקומיצין שכזה.....
    אבל אין! זוהי הבעיה הכי קשה לטיפול אצל נשים והכי נפוצה, ועד היום הטיפול היחידי הוא טיפול נפשי - לעתים לבד ולעתים עם בן הזוג.
    גלולות הן הבעיה היחידה שיכולה לגרום רפואית לירידה בחשק מיני בצעירות ואם את נוטלת גלולות נסי להפסיק לחודשיים שלשה ולראות אם החשק יסתדר. אם לא, את צריכה לפנות לטיפול מיני
    נסי דרך קופת החולים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור החשק

אסי
    29/05/2009

לפני שאת רצה לקופת חולים או לטיפול נפשי, את יכולה לנסות לנסות לקחת כדורי Phyto -Aphrodisiac שהם על בסיס צמחי, ואמורים לעודד את החשק והתפקוד המיני.
    הם יכולים לסייע גם בשיכוך כאבים בזמן הווסת.
    אם זה לא עוזר, ייתכן שהבעיה מתחילה בבן זוגך, ואולי את צריכה להזכיר לו שלא ישכח אותך בזמן האקט.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-אסי

שני איילון
    12/06/2009

שלום,תודה על התיחסותך. איזה מין תרופה זאת?אני צריכה מרשם בשבילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

לי ראובני
    17/06/2009

שני יקרה שלום,
    אין ספק כי חשק מיני הוא נושא חמקמק אצל נשים ולא פשוט להתנהל מולו, בעיקר כשכל כך רוצים אותו והוא לא שם...
    לא הייתי ממהרת לקחת תרופות פלא שעולות הרבה כסף ולא תמיד יעילות.
    אבל כן שווה להסתכל קצת פנימה ולראות מה עולה
    מתי כן היה חשק מיני בשיאו?
    האם זה קשור אצלך במצב רוח?
    מתח?
    לחץ מהעבודה?
    בטחון בקשר הזוגי?
    ועוד....
    בקיצור, טיפול סקסולוגי זה לא רעיון רע כל כך.
    שווה לשקול את האפשרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו