מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליטה מוזרה באיבר המין.נילי28/05/2009
שלום לכן.
לפני כמה זמן הרגשתי בעת מקלחת בליטה מוזרה באיזור השפתיים הפנימיות. היא לא כאבה לי, אך הזכירה לי מאוד פטריה שהייתה לי כלפני שנה רק בהרבה יותר קטנה.
כמה ימים אחרי שהרגשתי את הבליטה הייתי אצל רופאת נשים אך כנראה שהיא לא שמה לב ואני פשוט שכחתי לבקש ממנה לבדוק..
מאז שכחתי מאותה בליטה ולא הרגשתי אותה.
היום, העברתי שוב את היד באיזור וכאשר העברתי את האצבע על הבליטה בזוית מסויימת היא כאבה קצת כמו בעבר כשהייתה לי הפטריה אך בשלב שכבר התחלתי לטפל בה והיא כמעט נעלמה.
הבליטה יחסית קטנה ובקושי רואים אותה, יש לה צורה של פצעונים קטנטנים שמחוברים ביחד, אין לה צבע מיוחד.. לפחות לא לדעתי.
אני פעילה מינית עם פרנטנר קבוע. הוא הראשון שלי ורוב הפעמים שכבנו עם קונדום.
בשנה שעברה כאשר הופיעה הפיטרייה, זה קרה אחרי שקיימתי מין אוראלי עם בחור שהיה לי קשר קצר איתו.. אך אני לא יודעת בוודאות שהפטריה נגרמה מזה.
מה זה יכול להיות?
תודה מראש וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה באבר המין
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2009לא קשור לפטריה כי פטריה לא מגיעה עם בליטות....
אנשמע כמו בלוטת שומן או בלוטת חלב שנסתמה.
עשי טיפול מקומי עם פולידין ואם לא יעבור בהזדמנות פני שוב לרופאה שתבדוק את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני1#29/05/2009אחרי כמה זמן זה אמור לעבור?
וכמה פעמים צריך למרוח את הפולידין ביום?
האם יכולות להיות תופעות לוואי למריחת פולידין במקום שהוא דיי רגיש כמו השפתיים הפנימיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחי פעמיים ביום למשך שבוע
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2009אין בעיה עם תמיסת פולידין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון וכמה שאלות נוספות.
אני1#03/06/2009הלכתי לרופאת נשים. היא בחנה את ה"בליטה" ואמרה שזה נראה כמו יבלת.
שלחה אותי לבדיקה מיקרוסקופית וכל התהליך של בדיקת צוואר הרחם, עדיין לא עברתי את הבדיקה.
כמובן אני ממש לחוצה ונסערת, לא ציפיתי לזה מכיוון שאני ובן זוגי שוכבים רק חודשיים וחצי-שלוש והוא הראשון שלי.
הייתי עם שני בחורים נוספים אך לא שכבנו, ביצענו מין אוראלי.
אני קוראת קטעי מידע על קונדילומה ואני לא מוצאת סימפטומים שמתאימים למה אני מרגישה. היבלת לא כואבת, לא מגרדת, לא כואב לי בזמן קיום יחסי מין, הפרשות צהובות לפעמים אבל ממש מעטות ולא צמיגיות, אין דימום ספונטני..
האם זה אפשרי שפשוט עדיין לא הגעתי לשלב "המתקדם" של המחלה?
היא אמרה לי שיכול להיות שזה סקין טג אך סקין טג בדרך כלל רך וה"בליטה" לא..
כמובן שהכי טוב זה לא להסיק מסקנות ולחכות לתוצאות וכמובן לבצע את הבדיקה
אך אני פשוט משתגעת מחוסר הודאות..
אני חיילת [בת 19] והצבא לא עושה חיים קלים עם הטיפול הרפואי..
מצטערת על החפירה..
אני פשוט לא מבינה איך זה יכול להיות קונדילומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2009יכולה לקרות גם ממגע מיני לא מלא. אם הבדיקות יאשרו שזה קונדילומה שבן זוגך ילך גם כן להבדק.
כדאי לך לעשות חיסון נגד הקונדולומות. לא יעזור אם נדבקת כבר = אבל ימנע הדבקה של זנים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
נילי05/06/2009זה בהחלט מה שאעשה ברגע שאסיים עם הבדיקה ועם הטיפול.
חבל שלא עשיתי את הזריקה לפני כן..
יש לי מספר שאלות נוספות,, האם אי טיפול ביבלת במשך 3 חודשים מאז שהבחנתי בה יכול לגרום להחמרת המצב ולהפוך את הוירוס לאגרסיבי יותר?
האם הזן הפחות אגרסיבי [במידה ונדבקתי בו] יכול להעלם ולא לחזור אף פעם?
אם נפתרתי מהיבלות, אני תמיד אהיה "מדבקת"?
האם אנטיביוטיקה יכלה לגרום להתפרצות הנגיף?( הייתה לי דלקת בדרכי השתן ונטלתי אנטיביוטיקה, ממש שבוע לפני שהבחנתי בבליטה)
הזריקה יכולה להחליש את הנגיף ולגרום לו לא להתפרץ יותר?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)