זקוקה נואשות לעזרה- בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה נואשות לעזרה- בבקשה
    פחות מתוסכלת
    01/06/2009

שלום. אני בת 27 ויש לי חבר קבוע מזה כשלוש וחצי שנים. מאז שאני איתו היו לנו ניסיונות לקיים יחסי מין אך כולם כשלו. נסיונות החדירה , הכואבים עד מאוד , הביאו לקריעת קרום הבתולים שלי אך למעשה אנחנו מנסים לקיים יחסי מין חצי שנה מתחילת הקשר שלנו ועד היום - וללא הצלחה. לקחתי בעבר גלולות מליאן והפסקתי - ולא היה כל שינוי. אנחנו משתמשים בחומר סיכה ובעזרקאין-ללא כל שינוי. הלכתי ל2 בדיקות גניקולוגיות אצל שתי גניקולוגיות שונות והן לא מצאו אצלי כל בעיה.פיללתי שאולי ימצאו אצלי בעיה-וסטבוליטיס או כל דבר אחר שיהיה ניתן לרפאו בעזרת טיפול.קראתי שקשה לאבחן וסטבוליטיס,אז אולי ייתכן שאני כן סובלת מזה ?
    איני יודעת אם מידע זה רלוונטי אבל יש לי דלקת במעיים-קוליטיס ואני כרגע( לא במהלך כל התקופה שאני עם החבר שלי ) מטופלת בנרות פנטסה.
    הקשר עם החבר שלי על סף קריסה בעקבות המצב ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור.
    תודה רבה ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה נואשות לעזרה- בבקשה

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס?

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/06/2009

כאבים בחדירה יכולים להיות משתי סיבות - 1. שאת מכווצת מחאוד ואז הטיפול הוא סקסולוגי או פיזיותרפיה של רצפת אגן או
    2. שכן יש לך וסטיבוליטיס שהגינקולוגיות לא אבחנו. גם לזה יש טיפול יעיל. פני למרפאה למחלות צוואר הרחם וןהעריה - שם הרופאים מיומנים יותר בוסטיבוליטיס או פני אלינו לאיכילוב לאבחון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו