מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וסטיבוליטיס-מצטערת על האורךדניאל04/06/2009
שלום ד"ר
לפני 13 ימים עברתי ניתוח וסטיבוילטיס
הניתוח כמובן היה מצויין כי לא הרגשתי כלום, אחר כך כבר התחיל הסיוט והייתי קבוע עם טרמדקס+איבופן כדי להרגיע
רק ביום ה-11 אחרי הרגשתי הקלה כלשהי
לצערי לא קבלתי שום הדרכה מה יהיה אחרי הניתוח מלבד שיהיו כאבים ולעשות אמבטיות וגם משככים השגתי דרך חבר של אבא שלי שרוקח.בפעם הראשונה שיצאו לי התפרים נבהלתי מאוד ..לא זכור לי לי מהלידה שיצאו לי כאלה דברים מזעזעים וארוכים מהנרתיק מלבד הבהלה גם נגעלתי מאוד, גם אחרי שהבנתי שלו הם התפרים זה פשוט הגעיל אותי ובעיקר שזה יוצא מהגוף שלי
יש יל כמה שאלות בבקשה:
1. למה אין הדרכה של מה שאנו הולכות לעבור אחרי הניתוח הזה?
2. עד היום כל הזמן עוד יוצאים לי תפרים באמבטיות? האם זה הגיוני?בהקשר אם תוכלי להסביר לי בבקשה איך נעשה הניתוח- כל מה שאני יודעת שחותכים חתיכה מהחלק הפנימי,ומשתילים במקום זאת המודלקת...לפי זה לא נשמע לי שצריך כל כך הרבה תפרים, או שאולי כן??
3.הכאב הכי חזק שלי מגיע כאילו מהאזור שליד פי הטבעת ,נראה כאילו יש שם תפר, מן לבן כזה. אבל הוא לא רוצה לרדת ואני עושה בממוצע4 אמבטיות ביום אם לא יותר.
4.עדיין יש לי כאבים אבל אתמול גם התחיל לגרד לי נורא ,האם זה אומר שזה מחלים?
5.אחרי כמה זמן בד"כ אפשר כבר לתפקד נורמלי-ז"א שאוכל להרים ולרוץ אחרי הבת שלי שבת שנה ו-4? מאז הניתוח אני אצל אמי, לא מסוגלת להתכופף אליה, קושי להרים אותה או לשבת לידה..
- מתי בד"כ אפשר לחזור כבר לעבודה לתפקוד נורמלי?
מצטערת על האורך וכל עמות השאלות,
פשוט אין לי את מי לשאול ועכשיו כשאני יכולה לשבת קצת רצתי למחשב לחפש מי שיענה לי
תדה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי נכון זה להתיעץ
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2009ביום ראשון עם הרופא שניתח אותך.
ההחלמה הקשה אורכת כ3 שבועות. החלמה סה"כ כמו כל ניתוח לוקחת בערך 6 שבועות. אבל הבראה ויחסי מין ללא כאבים יכול לקחת כמה חודשים.תהליך ההחלמה מאוד אינדבידואלי וחבל שלא קבלת הסבר כמו שצריך לגבי תהליך ההחלמה.
התפר ליד פי הטבעת הוא התפר המרוחק ומטרתו להרחיק את הצלקת מהפתח כדי שלא יכאב לך בחדירה. גרד זה החלמה של התפרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)