שפיכה נשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה נשית
    נואלי
    05/06/2009

כבר תקופה ארוכה אני מנסה להנות בחיי המין עם בן זוגי ואני לא מצליחה להינות כלל, לאחרונה יצא לי לראות עם חברי באינטרנט סרטי פורנו וה נקראים שפיכה נשית, ונראה שהן ממש נהנות מכך ברצוני לדעת איך אני אוכל ג"כ להגיע למצב כזה. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית

הוספת תגובה

• שפיכה נשית

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/06/2009

אם אבן יש דבר כזה היא קורית בכ 10% מהנשים. השפריצים שאת רואה בסרטי פורנו למעשה זה שתן.....ואת באמת מאמינה שהן נהנות מזה??? ההנאה לא קשורה אם יש לך שפיכה או לא אלא האם את מסוגלת להגיע לאורגזמה עם או בלי חדירה. ואם את לא יודעת להגיע לאורגזמה עם בן זוגך זה הזמן להכנס לטיפול מיני כדי ללמוד את זה.
    עצוב שסרטי הפורנו נותנים מידע מוטעה ושקרי על יחסי מין ואנשים מאמינים שככה זה במציאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לי לא?

שקד
    10/10/2009

אני מנסה להגיע לשפיכה נשית כבר מלא זמן, יצא לי רק פעם אחת ואני לא מגיעה עם החבר הנוכחי שלי כרגע, הוא רצה שאני יגיע והוא עשה הכל ואני לא הצלחתי.
    למה...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפי שכתבה ד"ר ליאורה אברמוב

לי ראובני
    10/10/2009

רוב הנשים לא גומרות עם שפיכה.
    וגם אלו שגומרות בשפיכה לא תמיד שמחות מזה
    זה לא משנה את עוצמת ההנאה שלך וזה לא אומר שאת לא יכולה להנות בלי זה
    סקס טוב או הנאה מינית לא עומדים ביחס ישיר לשפיכה ולא צריך לכבול את האפשרויות שלנו במיתוסים שמוכרים לנו בסרטי פורנוגרפיה
    בהצלחה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו