צהרים טובים לי ראובני ולד"ר ליאורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהרים טובים לי ראובני ולד"ר ליאורה
    לי
    08/06/2009

צהרים טובים לי ראובני ולד"ר ליאורה אברמוב היקרות....

פניתי אליכם בעבר ויש לי שאלה אני מקיימת יחסים בתנוחה מאחורה מהנרתיק שלי ולא כואב לי ואני מאוד נהנת
    כאשר אני ובן זוגי מנסות לקיים יחסים בתנוחה שאני מעליו אפילו יושבת מאוד מאוד כואב לי אני ממש מרגישה את הפין אפילו עד הבטן וזו לא נעים אך מצד שני מתסכל מאוד כי אני רוצה ליהנות מהתנוחה זאת ניסנו נוזל סיכה אך עדיין כואב עליי לציין שבן זוגי הוא מבין ומנסה לעזור....

אשמח לעצתכם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום יקירה

לי ראובני
    09/06/2009

שלום לך יקירה,
    יחסי מין הם כמו פאזל, צריך למצוא את החיבור הנכון בשביל שיתאים וירגיש בנוח ומהנה.
    לא כל אחד יכול להנות מכל תנוחה שהיא עם כל בן זוג.
    יש סיטואציות בהן יש חיכוך מהנה מלמעלה או מאחור ויש רצון לעיתים להיות באינטימיות שבה אפשר להיות בקשר עיינים מלא ולעיתים מתחשק להתענג מלמעלה.
    אני יכולה להבין שיש כמיהה לשנות ולגוון, אבל כדי להמשיך ולנסות לשחק עם זה כדי למצוא עוד תנוחות שאינן מכאיבות כי נשמע שאיבר המין שלו גדול ואינו מסב לך עונג בתנוחות של חדירה עמוקה.
    יש ספר מקסים "תנוחה לכל יום" אם אני לא טועה שמציע מגוון של אפשרויות, אז שווה להציץ בספר לצורך השראה ובעיקר לא להתייאש.
    בהצלחה ובהנאה
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו