א-מיניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א-מיניות
    מתוסכלת
    08/06/2009

שלום רב,

אני לסבית ובקשר זוגי כבר חצי שנה שלא כולל סקס או כל קרבה אינטימית אחרת (נשיקות, ליטופים וכו'). לבת זוגתי אין כל תשוקה או צורך בקיום יחסי מין או מגע פיזי אחר. היא טוענת שהיא אוהבת ומאוהבת, שהיא כן מרגישה משיכה, אבל שום דבר מזה לא התבטא עד כה במהלך הקשר. היא טוענת שזה מעולם לא היה ככה ושזה ישתנה וכך משאירה אותי עם התקווה שאולי יום אחד... כתוצאה אני מאוד מתוסכלת ומיואשת. אני אוהבת אותה ולא רוצה לנתק את הקשר בגלל זה, במיוחד אם יש סיכוי שזה אכן ישתנה. רציתי לדעת אם מדובר בתופעה מוכרת והאם יש מה לעשות בנדון?
    בתודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    א-מיניות

הוספת תגובה

• חשק מיני נמוך

לי ראובני
    09/06/2009

שלום לך
    חשק מיני הוא דבר חמקמק ומושפע מגורמים שונים בקשר ומחוצה לו שווה להתבונן בהם בזהירות לפני שמקבלים החלטה דרסטית כמו פרידה ממי שעשויה להיות אהבה גדולה.
    לכן, אני מציעה לכן לפנות יחד לטיפול זוגי במרפאה לטיפול מיני ואז תוכלו יחד לנסות ולהבין מה הקושי המונע מכן לנהל קשר מלא תשוקה ומיניות כפי שאת היית רוצה, או לפחות לראות על איזה עצב זה יושב אצל בת זוגתך.
    חודש גאווה שמח
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו