מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה את עזרתכם בדחיפות..!אחת..11/06/2009
שלום,
אני לא כל כך יודעת אם זה הפורום המתאים אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי!
לפני חודש פלוס קימתי יחסים לא מוגנים ויום לאחר מכן לקחתי פוסטינור...לאחר כשבוע קיבלתי את המחזור החודשי.
לפני שלושה-ארבעה שבועות בערך רצינו שוב לקיים יחסים אך שוב לא היה לחבר קונדום והפעם עמדתי על שלי ולא הסכמתי להגיע לחדירה..במקום זה התמזמזנו ובסוף עשיתי לו ביד והוא גמר על המכנס שלי..כשנכנסתי לשירותים אח"כ ניגבתי עם נייר את השפיכה שהיתה על המכנס שלי ובאותה חתיכת נייר ניגבתי את הפות...
רק עכשיו אני נזכרת באותו מקרה..בגלל שהמחזור שלי מאחר כבר בשבוע!! היום עשיתי בדיקת הריון (בדיוק שבוע איחור) והיא יצאה שלילית..אבל לאחר שעשיתי אותה אמרו לי שעדיף לעשות אותה עם השתן של הבוקר ( אני עשיתי אותה כשעתיים אחרי שהתעוררתי ולא הכנסתי כלום לפה מאז שקמתי חוץ ממים..אבל זה עדיין לא השתן הראשון של הבוקר..)
האם יש סיכוי להריון????..ואם לא איך זה שהמחזור מאחר בשבוע ויותר ומה עליי לעשות?
בנוסף..תמיד יומיים בערך לפני שאני מקבלת יש לי את הסימנים המקדימים האלה של הגב והמנצ'יז בלילות..וכבר בערך שבוע וחצי שיש לי את הסימנים האלה ואני חושבת שכל יום אני אמורה לקבל אבל כלום..
אודה לכם על תשובה מהירה!! תודה רבה מראש על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא בהריון
לי ראובני11/06/2009לא נכנסים להריון מניגוב משותף את פיסת נייר.
נוזל זרע עוזר לזרעים לנוע בתוך הגוף של האישה.
ברגע שאין להם במה לשוט, הם נכחדים.....
פוסטינור משבש מחזור לכן להבא, כדי להתחיל גלולות או להחזיר קונדום באורח קבע.
בהצלחה ושמרי על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אחת..12/06/2009פוסטינור יכול לשבש גם את המחזור השני מלקיחתו??? כמו שצינתי כמה ימים לאחר לקיחת הפוסטינור קיבלתי מחזור (כמו שהיתי צריכה)..ועכשיו אני כבר באיחור של שבוע וחצי! האם יש משהו שעליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפוסטינור אכן משבש מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב13/06/2009המתיני ואני מאמינה שתקבלי עד חודש מהדימום שהיה אחרי הפוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אחת..15/06/2009קיבלתי והכל תקין! האם יש סיכוי שגם המחזור הבא שלי ??? מתי זה מסתדר? הקיץ מתחיל ואלו דברים שחייבים לדעת..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא תקחי שוב
ד``ר ליאורה אברמוב16/06/2009פוסטינור סביר להניח שתקבלי מחזור בעוד חודש מהנוכחי כמו תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)