שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    סס
    21/06/2009

שלום לכן ד"ר אברמוב ולי ראובני היקרות!

הפסקתי גלולות לפני יותר מחודש כי הן עשו לי רע (אחריי שנטלתי אותן במשך 8 חודשים).
    במהלך החודש האחרון השתמשנו כאמצעי מניעה בקונדום.
    לפי הגלולות הייתי צריכה לקבל ביום חמישי ועדיין לא קבלתי (היום יום א) האם זה נורמטיבי שהמחזור לא סדיר כי אני לאחר גלולות? חשוב לציין שבכל הפעמים שקיימנו יחסי מין עם קונדום בכל מקרה הוא לא גמר בפנים.
    האם יש איזה מקום לדאגה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• לא ניתן לדעת בוודאות

לי ראובני
    21/06/2009

בוקר טוב,
    בעיקרון, לאחר הפסקה בשימוש בגלולות יתכן ויהיה שינוי במחזור והוא יפסיק להיות עקבי ומדויק כפי שהוא היה מטבע הדברים עם הגלולות.
    לגבי הכניסה להריון, קשה לי להאמין, גם בגלל השימוש בקונדום וגם בגלל שמדובר חודש אחרי הפסקת הגלולות ולא תמיד הגוף חוזר לבייץ מיד אחרי , כמו גם העובדה שמועד קיום היחסים לא היה בזמן הביוץ, לכן נראה לי סיכוי קלוש יחד עם זאת הוא קיים.
    אין ספק כי הלחץ שאת תכניסי את עצמך לתוכו עשוי לדחות את מועד קבלת המחזור, לכן אני מציעה לך פשוט להתאזר בסבלנות, לא להלחץ, והמחזור יגיע ככל הנראה תוך יום יומיים.
    אם לא, תקני ערכת הריון ביתית שבועיים ממועד קיום המגע הלא מוגן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה בכל אופן

סס
    21/06/2009

קבלתי היום מחזור.. אז ככה שהכל בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

סס
    21/06/2009

איזו אמצעי מניעה נוספים קיימים בעלי אחוזי מניעה גבוהים חוץ מגלולות וקונדום?
    ללא תופעות לוואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוברינג

לי ראובני
    23/06/2009

יש את הנוברינג שזו טבעת סיליקון ששמים בנרתיק למשך שלושה שבועות וכמו גלולות גם היא משחררת הורמונים אבל בשונה מגלולות היא לא עוברת דרך מערכת העיכול או הכבד ולכן מומלצת יותר עבור נשים שיש להן בעיות כבד/ עיכול או שרוצות לנסות משהו אחר.

בכל מקרה, אומרים שהיא פחות פוגעת בחשק המיני שזה גם משמעותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו