מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהסס21/06/2009
שלום לכן ד"ר אברמוב ולי ראובני היקרות!
הפסקתי גלולות לפני יותר מחודש כי הן עשו לי רע (אחריי שנטלתי אותן במשך 8 חודשים).
במהלך החודש האחרון השתמשנו כאמצעי מניעה בקונדום.
לפי הגלולות הייתי צריכה לקבל ביום חמישי ועדיין לא קבלתי (היום יום א) האם זה נורמטיבי שהמחזור לא סדיר כי אני לאחר גלולות? חשוב לציין שבכל הפעמים שקיימנו יחסי מין עם קונדום בכל מקרה הוא לא גמר בפנים.
האם יש איזה מקום לדאגה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לדעת בוודאות
לי ראובני21/06/2009בוקר טוב,
בעיקרון, לאחר הפסקה בשימוש בגלולות יתכן ויהיה שינוי במחזור והוא יפסיק להיות עקבי ומדויק כפי שהוא היה מטבע הדברים עם הגלולות.
לגבי הכניסה להריון, קשה לי להאמין, גם בגלל השימוש בקונדום וגם בגלל שמדובר חודש אחרי הפסקת הגלולות ולא תמיד הגוף חוזר לבייץ מיד אחרי , כמו גם העובדה שמועד קיום היחסים לא היה בזמן הביוץ, לכן נראה לי סיכוי קלוש יחד עם זאת הוא קיים.
אין ספק כי הלחץ שאת תכניסי את עצמך לתוכו עשוי לדחות את מועד קבלת המחזור, לכן אני מציעה לך פשוט להתאזר בסבלנות, לא להלחץ, והמחזור יגיע ככל הנראה תוך יום יומיים.
אם לא, תקני ערכת הריון ביתית שבועיים ממועד קיום המגע הלא מוגן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה בכל אופן
סס21/06/2009קבלתי היום מחזור.. אז ככה שהכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סס21/06/2009איזו אמצעי מניעה נוספים קיימים בעלי אחוזי מניעה גבוהים חוץ מגלולות וקונדום?
ללא תופעות לוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוברינג
לי ראובני23/06/2009יש את הנוברינג שזו טבעת סיליקון ששמים בנרתיק למשך שלושה שבועות וכמו גלולות גם היא משחררת הורמונים אבל בשונה מגלולות היא לא עוברת דרך מערכת העיכול או הכבד ולכן מומלצת יותר עבור נשים שיש להן בעיות כבד/ עיכול או שרוצות לנסות משהו אחר.
בכל מקרה, אומרים שהיא פחות פוגעת בחשק המיני שזה גם משמעותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)