התנזרות מפעילות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנזרות מפעילות מינית
    חיים
    21/06/2009

שלום רב ,
    אישתי מזה שנים מס' (לאחר לידה1 ) החלה לסבול מיובש בנרתיק וכאבים בחדירה. מבדיקה רפואית נראה כי ישנה פטריה שמצריכה טיפול . במקביל לטיפול שעברה החלה להתנזר מפעילות מינית כך שעם השנים המצב רק מחמיר ( עברה גרידה , ניתוח ) . לאחרונה אף היה דימום לא סביר
    (לא מחזור - אמורה להפגש עם רופה נשים ).
    1. האם מניעה מפעילות מינית - זוגית או אוננות (לא בלקסיקון) מחמירה את המצב עקב חוסר בזרימת דם באיזור ?
    2.מכיוון שהיא לא תדבר עם הרופא נשים על כך , האם יש מקום שאני אדבר איתו , האם זה מקובל ?

בתודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנזרות מפעילות מינית

הוספת תגובה

• שלום חיים

לי ראובני
    21/06/2009

חיים שלום,
    אין ספק כי מיניות היא שיחה זוגית ואני כל כך מברכת על כך שאתה לוקח אחריות, מעורב ופעיל בשמירה על איכות חייכם המיניים, כמו גם בריאותה של זוגתך.
    אני חושבת שזה מאוד חשוב שתפנו יחד לרופא נשים, תשב איתה בחדר, תחזיק לה את היד, תעודד אותה, תתמוך בה, תתן לה להרגיש שאתה דואג לה ואוהב אותה.
    אין ספק שאם היא תרגיש שהיא לא לבד בתהליך, יהיה לה יותר קל.
    כעיקרון, אישה שנמצאת עדיין בגיל הפוריות ומקבלת מחזור באופן סדיר, לא אמורה להנזק באופן מיידי מהעדר קיום יחסי מין אבל יחסי מין אינם רק פונקציה פיזית, מדובר בפעילות רגשית המעידה על זוגיות טובה, הדדיות, אכפתיות, קשר, שמחה זוגית ואהבה.
    לא הייתי מוותרת על אלמנט זה של הקשר הזוגי מאחר והוא לחלוטין משמעותי עבורכם כזוג.
    לכן, אני מציעה שבמקביל תשתף אותה באיך שאתה מרגיש סביב העדר מיניות בחייכם, ותשקול ביחד איתה את האפשרות ללכת לטיפול זוגי מיני שיסייע לכם בתהליך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו