נובו רינג ואובדן תשוקה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נובו רינג ואובדן תשוקה מינית
    דן28
    25/06/2009

שלום,

חברתי החלב להשתמש בטבעת נו-רינג לפני כשבועיים.
    מאז החלה את השימוש באמצעי מניעה זה - ציינה כי נעלמה לה כל התשוקה המינית.
    מבחורה אוהבת סקס, מלאת תשוקה ו"חרמנית 24 שעות ביממה" פתאום הפכה לבחורה ללא תשוקה מינית, טוענת שהנגיעות שלי בה לא עושות לה כלום, גם באיזורים אינטימיים (כשבעבר זה היה משפיע עליה מאוד) וכן קשה מאוד וכמעט בלתי אפשרי לגרום לה לרטיבות.

חברתי ציינה כי בעבר בעת ניסיון שימוש בגלולות - גם כן נעלם לה החשק המיני, ואף ציינה זאת לפני שהתחילה להשתמש בנובו רינג, כדי שאדע שייתכן והדבר יקרה.

יש לציין כי אני מאוד לא נהנה בעת קיום יחסי מין עם שימוש בקונדום, וחש כי המין לא מספק אותי, כך שמבחינתי יחסי מין זוגיים עם שימוש קבוע בקונדום הוא לא אופצייה.

הדבר מתסכל מאוד את שנינו, ואיננו יודעים מה לעשות.

האם הטבעת אכן גורמת לאובדן תשוקה מינית ויובש אצל חלק מהמשתמשות בו ?
    האם יש פתרון אחר שלא יגרום זאת ? האם יש גלולות חדשות שכן כדאי שתנסה למרות שכבר ניסתה זאת בעבר ?

תודה, דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשרי בהחלט

לי ראובני
    27/06/2009

שלום לך
    גם לי זה היה ככה ואני חזרתי לגלולות והרופא טען שהייתי היחידה שאמרה את זה, כי נובורינג בהגדרה פחות פוגעים בחשק המיני, ועדיין זה מאוד אינדוודאולי.
    לכן אני מציעה לכם לחזור לקונדום הישן והטוב ועדיף מחברה טובה ואיכותית כמו דורקס
    תנסו את זה כמה חודשים ותראו אם יש שינוי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו