בקשר לגלולות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לגלולות...
    חסויה
    01/07/2009

אני בת 17 ובתולה. הגניקולוג שלי המליץ לי לקחת גלולות דיאנה + אנדרוקור לא כדי למנוע היריון אלא כדי שזה יעביר לי את הפצעים בפנים כי הוא שם לב שהם באיזורים המצביעים על חוסר איזון הורמונלי וגלולות יפתרו את הבעיה. אני בעד לגמרי אבל אמא שלי מאוד מתנגדת ואומרת שזה פיצוץ של הורמונים ולא ישפיע עליי לטובה וסתם ישבש לי את המחזור. אומרת שאולי יעביר לי את הפצעים אבל יגרום לבעיות אחרות.
    מה לעשות בעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לגלולות...

הוספת תגובה

• תנסי ותראי....

לי ראובני
    01/07/2009

המצב באמת מורכב מאחר ואת עדיין בגיל ובמצב שבו הבחירה לא מוחלטת שלך
    יחד עם זאת, שווה לזכות בתמיכה של אמא ולעשות זאת כך שההחלטה עדיין מושכלת ומקובלת על שתיכן
    למה שלא תקבעי עוד פגישה עם הרופא ותביאי את אמא איתך ותוודאי שיענה על כך שאלותיה ואז תוכלו לראות מה מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

נוני
    05/07/2009

בגלולות האלה יש מלא הורמונים ולא ברור לי למה ממשיכים לתת אותם לבנות בגיל הזה
    אני לוקחת פמינט ויש בזה מעט הורמונים והיא עוזרת לי לעור הפנים להיות נקיים , אולי כדאי שתדברי איתו שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה אבל...

חסויה
    14/07/2009

אין לי כ"כ פצע פה ופצע שם... אפשר להגיד שיש לי אקנה בינוני ואני לא מאמינה שהוא יעבור עם גלולות שכמות ההורמונים בהן נמוכה. ההמלצה היא לנסות טיפול אחר בבעיה ולא להתחיל לקחת את הדיאנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצי עם רופא עור בקשר לטיפול

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/07/2009

באקנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו