כאבים בדגדגן ברגע שלאחר האורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בדגדגן ברגע שלאחר האורגזמה
    נענע
    08/07/2009

שלום
    בת 50,מקבלת הורמונים לגיל המעבר, סובלת כבר יותר מחצי שנה מכאבים בדגדגן שמופיעים רק באורגאזמה ונמשכים אחריה.
    יש לחות טבעית בזמן המגע, ואני נהנית. אני מדגישה שהכאב קשור ישירות לאורגאזמה ולא לשפשוף המקוום.
    התעייעצויות ובדיקות שונות אצל גניקווגים הובילו לנסיונות טיפול בכל הכוונים, להורדת פטריות, עידוד העור באיזור , אמבטיות קאלי, מניעת דלקות- כל אלה לא הועילו, אין לי שום דלקת ושום פטריה והכאב כאמור מופיע רק ברגע האורגזמה. אחד הקניקולוגים הציע לקחת כדורים נגד דליות ברגליים VENORUTON ארבע פעמים ביום (כפליים מהמינון המומלץ) לקחתי כשבועיים ולא ברור לי אם היה שיפור קל. אני חוששת לקחת כדורים כאלה, כי אולי זה מסוכן לשאר הגוף.

מה שהפליא אותי מכל הרופאים זה שאיש לא שמע על תופעה כזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעה נדירה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/07/2009

שקשורה או בעצבוב או בהדבקויות של כלי הדם. האם זה משנה איך את מגיעה לאורגזמה? ואם יש גירוי מיני גבוה ללא אורגזמה לא יהיו כאבים?
    אין פתרון ברור ואם המצב לא יעבור נסי לפנות למרפאות כאב שבבתי חולים או קופת חולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק באורגזמה

נענע
    13/07/2009

הכאב הוא רק באורגזמה או שנייה אחריה מתחיל ונמשך מספר דקות עד מספר שעות. בהתחלה זה היה מספר שעות, וכעת פחת, או שלמדתי להתרגל .. אם יש גרוי חזק ללא אורגזמה אין כאב.
    תודה על תשובתך
    לא נראה לי ללכתלמרפאת כאב אם נושא כה אינטימי, מעדיפה גנקולוגיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי למרוח לפני יחסי מין

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/07/2009

משחת עזראקאין 5% לאלחוש על הדגדגן.נראה אם זה יעזור לכאבי האורגזמה אח"כץ לוקח למשחה חצי שעה עד שמתחילה להשפיע , ואסור מין אורלי איתה.
    מבקשת דווח האם עוזר.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה . אדווח

נענע
    15/07/2009

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו