ערב טוב את עזרתכם בבקשה קצת הרבה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב את עזרתכם בבקשה קצת הרבה...
    לי
    12/07/2009

ערב טוב ....
    פניתי אליכם בעבר בגלל קושי לקיים יחסי מין ובלי ניסיון מיני ואני בת 29 ואני מאורסת.... אך הצלחנו לקיים וגם כתבתי פה שאני נהנת מקיום יחסי מין פחות כואבים וגם פעמיים רבות שלא כואב לי בכלל

אני פונה אליכם בבקשת עזרה אנני יודעת מה זה וזה מפחיד אןתי ומדאיג....ניסנו לקיים יחסי מין ומאוד כואב לי ויש לי גם צריבה כאשר אניעושה פיפי וגם איבר מינו של בן זוגי מכוסה במעין נוזל כאשר הוא בתוכי ויוצא זה לא כתוצאה מיזה שהוא גמר ..... אלה לפני זה זה איבר ינו מכוסה בנוזל לבן סמיך כזה אתמול שמנו לב..... והיום הוא אמר לי שמאוד מגרד לו....

בבקשה מה זה יכול להיות אני מודאגת
    אני אקבע תור לרופא נשים אך זה יקח זמן עד שהייה תור ...
    אשמח לדעתכם שבוע טוב תודה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצפה לדעתכם אני מאוד מפחדתתתתתתתת

לי
    12/07/2009

שבוע טוב אני מאוד מפחדת.....

מה יש לי דלקת בנרתיק כי עכשיו קצת מגרד וכואבת לי בטן תחתונה מה זה יכול להיות ?

נגיפי הקונדילומה [HPV? - מקווה מאוד שלא אני מפחדת

מה זה יכול להיות רופא נשים יש לי מחר בבוקר עליי לציין שאין לי נסיון מיני רב אקס שלי ובעלי לעתידואני בת 29

אשמח לדעתכם תודהההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע כמו שיש לך פטריה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/07/2009

מרחי אגיסטן גם עליך על אבר המין וגם על בן זוגך - אפשר לקנות בבית מרקחת ללא מרשם רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאורה ולי היקרות עדכון.....

לי
    13/07/2009

צהרים טובים.....

אז כך הייתי אצל הרופא וכן יש לי פטריה קלה מאוד אז נתנה לי כדור במשך יומיים ומישחה כ3-4 ימים
    וגם בדיקת שתן וסיפרת דם להריון - למה? הרי כואב לי הבטן והיא עשתה לי אולטרסאונס שחלות רחם והכול בסדר אז למה סיפרת דם בדיקת הריון זה מלחיץ
    אשמח להסבר תודה ויום מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה להריון עקב כאבי הבטן

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/07/2009

ואםקיימת יחסי מין ללא אמצעי מניעה זה ברוטינה של הרופאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו