חשוב מאוד..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב מאוד..
    סס
    13/07/2009

השתמשתי עד לפני חודשיים בגלולות מליאן... היו לי כאבים חזקים בעת החדירה עד למצב שלא יכלתי יותר לשמוע על קיום יחסי מין... בעצתכם לי ראובני וד"ר אברמוב הפסקתי את הגלולות (לפני מספר חודשים שעוד הייתי נוטלת אותם היה חשש לויסטוליטיס אך לאחר מכן אמרו שלא..).
    מאז שהפסקתי את הגלולות המצב השתפר מאוד, אבל עדיין יש לי כאבים אומנם פחות חזקים בכניסה לנרתיק... אני בטוחה שאני עושה שריר בעת החדירה עקב הטראומה שחוויתי מהכאבים שהיו לי...
    אני לא מצליחה למנוע את זה, ומנסה להישאר רגועה.. אבל עדיין השריר מתכווץ.. לאחר כמה חדירות זה משתפר.. עד שלא כואב לי בכלל... אבל עדיין יש לי כאבים.. אני תמיד משתמשת ב-KY...

איך אפשר להימנע מהלחץ הזה??? ואיזו תנוחה יכולה למנוע את השרירים בירכיים??

בנוסף ישנן תנוחות שאני מרגישה שלוחצות לי על שלפוחית השתן... ואז אני לא יכולה להמשיך כי התחושה לא הכי נעימה...
    מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב מאוד..

הוספת תגובה

• ??

סס
    14/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשי הפניה מהרופא שלך

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/07/2009

לפיזיותרפיה של רצפת אגן שיש בקופות החולים. הפיזיותרפיסטיות יוכלו לעזור לך בשליטה על שרירי רצפת האגן וגם לטפל בצורך להשתנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה אפשרי כשאני חיילת?

סס
    18/07/2009

..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצבא מאשר הפניות

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/07/2009

לפיזיותרפיה של רצפת אגן יש גם פיזיותרפיסטית של הצבא שעובדת בצריפין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו