מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "נתקעת" בדרך לאורגזמהאני20/07/2009
שלום,
אני בת 24. ואני מרגישה כל פעם שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה מאחר שבאיזשהו שלב של הגירוי, כאשר אני מגיעה לאיזשהו שיא, כאילו כל רגע תגיע אורגזמה, הדגדגן נהיה רגיש מדיי למגע -המגע איננו נעים אלא גורם לאי נוחות וכך למעשה אני "נתקעת" - לא ניתן ללבות יותר ולהגיע לאורגזמה. זה קורה בכל סוג של גירוי אם אוראלי, או באוננות.(של הדגדגן)
לעיתים בעת גירוי חזק יש לי שפיכה (יציאה של נוזל רב מהנרתיק ברגע אחד) ולעיתים כמה, אחת אחרי השנייה או תחושת גירוי חזק של פתח הנרתיק וכמו התנפחות של האזור כולו אך עוד לא חשתי מעין שחרור עוצמתי כפי שאני מניחה קורה באורגזמה...
מדוע זה קורה, כיצד ניתן להתגבר על המכשול?
תודה על ההתייחסות!
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להרפות
לי ראובני20/07/2009שלום לך,
הרבה נשים סובלות מקושי זה בדרכן ללמוד על גופן ועל מיניותן.
למזלנו יש ספרים מעולים שמדריכים, נותנים טיפים ועוזרים לנשים ללמוד בזכות הניסיון של נשים אחרות כיצד להגיע לאורגזמה.
הראשון האהוב עלי, דברים שרציתי לגעת מאת גילי פליסקין העוסק בחוות האוננות של נשים.
היופי שבו הוא בכך שהוא עוסק במגוון של חוויות רגשיות שכל אחת יכולה למצוא את עצמה בהן.
מתוך הספר אפשר לראות איך כל אחת ניגשת לנושא של מיניות/ אוננות מחוויה רגשית שונה והרבה פעמים ההוייה הרגשית הזו לא מאפשרת לנו להנות מבחינה מינית.
הספר השני נקרא לעצמך מיניות האישה של לוני ברבך המתאר את החשיבות של פניות האישה למיניותה והדרך שבה היא יכולה להנות ולראות באורגזמה סוג של מתנה.
אלמנטים אלו נראים לי משמעותיים להנאה מינית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו...
אני20/07/2009את חושבת שהמחסום למעשה הוא רגשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבד אבל
אני ב.22/07/2009אני בת 62 נשואה 40 שנה מטופלת ברסיטל כבר הרבה שנים מודעת לזה שזה מוריד את החשב
כאשר הייתי מפסיקה יום לפני סקס מתוכנן זה עבד לא רע כיום זה כבר לא מסיק!
בעלי התחיל עם ויאגרה לפני חודשים הוא בן 67 ואצלו זה עובד יופי אבל לי כבר לא הולך מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)