"נתקעת" בדרך לאורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "נתקעת" בדרך לאורגזמה
    אני
    20/07/2009

שלום,
    אני בת 24. ואני מרגישה כל פעם שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה מאחר שבאיזשהו שלב של הגירוי, כאשר אני מגיעה לאיזשהו שיא, כאילו כל רגע תגיע אורגזמה, הדגדגן נהיה רגיש מדיי למגע -המגע איננו נעים אלא גורם לאי נוחות וכך למעשה אני "נתקעת" - לא ניתן ללבות יותר ולהגיע לאורגזמה. זה קורה בכל סוג של גירוי אם אוראלי, או באוננות.(של הדגדגן)
    לעיתים בעת גירוי חזק יש לי שפיכה (יציאה של נוזל רב מהנרתיק ברגע אחד) ולעיתים כמה, אחת אחרי השנייה או תחושת גירוי חזק של פתח הנרתיק וכמו התנפחות של האזור כולו אך עוד לא חשתי מעין שחרור עוצמתי כפי שאני מניחה קורה באורגזמה...
    מדוע זה קורה, כיצד ניתן להתגבר על המכשול?

תודה על ההתייחסות!
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "נתקעת" בדרך לאורגזמה

הוספת תגובה

• לא להרפות

לי ראובני
    20/07/2009

שלום לך,
    הרבה נשים סובלות מקושי זה בדרכן ללמוד על גופן ועל מיניותן.
    למזלנו יש ספרים מעולים שמדריכים, נותנים טיפים ועוזרים לנשים ללמוד בזכות הניסיון של נשים אחרות כיצד להגיע לאורגזמה.
    הראשון האהוב עלי, דברים שרציתי לגעת מאת גילי פליסקין העוסק בחוות האוננות של נשים.
    היופי שבו הוא בכך שהוא עוסק במגוון של חוויות רגשיות שכל אחת יכולה למצוא את עצמה בהן.
    מתוך הספר אפשר לראות איך כל אחת ניגשת לנושא של מיניות/ אוננות מחוויה רגשית שונה והרבה פעמים ההוייה הרגשית הזו לא מאפשרת לנו להנות מבחינה מינית.
    הספר השני נקרא לעצמך מיניות האישה של לוני ברבך המתאר את החשיבות של פניות האישה למיניותה והדרך שבה היא יכולה להנות ולראות באורגזמה סוג של מתנה.
    אלמנטים אלו נראים לי משמעותיים להנאה מינית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

אני
    20/07/2009

את חושבת שהמחסום למעשה הוא רגשי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבד אבל

אני ב.
    22/07/2009

אני בת 62 נשואה 40 שנה מטופלת ברסיטל כבר הרבה שנים מודעת לזה שזה מוריד את החשב
    כאשר הייתי מפסיקה יום לפני סקס מתוכנן זה עבד לא רע כיום זה כבר לא מסיק!
    בעלי התחיל עם ויאגרה לפני חודשים הוא בן 67 ואצלו זה עובד יופי אבל לי כבר לא הולך מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו