מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות מטרידות???22/07/2009
שלום.
אני וחבר שלי מאוד מאוהבים אבל בזמן האחרון הוא טוען תוך כדי בדיחה שאני לא בחורה יפה וששיש לו מזל שאחרים לא מתחילים איתי וכל מיני יציאות כאלה. לפעמים אני נפגעת מזה אבל אני יודעת שיש לו רגש עצום אלי ואני יודעת או לפחות חושבת שהוא כן אוהב את המראה שלי. הוא טוען שזה בצחוק אבל, כאישה, זה פוגע. מה גם שאני נאמנה לו ולא מסתכלת לצדדים אבל יש פעמים שמתחילים איתי ואני לא מספרת לו. אני מרגישה שאולי זה לא טוב שהוא לא מקנא ואולי רצוי שכן יבין שמתחילים איתי ולא איבדתי את היופי בשנה שלנו יחד אבל אני לא מאמינה בלגרום לו קינאה. מה גם שאני הקנאית בינינו. מספיק שבחורה תסתכל עליו ואני יוצאת מגדרי. העניין הוא שכשאנחנו מקיימים יחסים הוא כן טוען שהוא נמשך אלי אבל אני לא מאמינה לו, אולי בגלל האמרות האחרות שלו. אני לא מצליחה להיכנס לראש שלו ולא יודעת מה באמת הוא חושב על המראה שלי. יכול להיות שזו נטו בדיחה עבורו? איך אני יכולה לגרום לו לחשוב אחרת. אגב אני מוכרחה לציין שאני לא חושבת על עצמי שאני נראית רע, להיפך, אני יודעת לפרגן לעצמי ולא חסרות מעלות שגם הוא מודע להן אבל עדיין...
שאלה נוספת היא, עברנו לא מעט מבחינה מינית, כרגע אנחנו במקום טוב יותר והקשר המיני טוב מאי פעם אבל אני חייבת להודות שבזכותו בלבד. אני עצורה מאוד מבחינה מינית ונבוכה, אני לא משוחררת וחופשייה. לא פעם אני רוצה יותר, בתדירות גבוהה יותר ולא יודעת איך ליזום. אני לא יוזמת תנוחות ומאפשרת לו להוביל. לדבריו הוא רוצה שאקח חלק בעניין אבל אני מתקשה להשתחרר.
אין לי ספק שהוא משוחרר איתי יותר משאני איתו מכל הבחינות.
לעזרתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהלות לא מכבדת
לי ראובני23/07/2009יקרה שלום,
מתוך מה שאת מתארת נשמע שבן הזוג שלך חוטא לקשר ולך ועושה לך עוול איום.
זה לא משנה אם זו בדיחה או לא, אבל היא ממש לא מצחיקה.
אף אחד לא ראוי בתוך קשר שיתנהגו אליו כך, ובטח שלא את!!!!!!!
מתוך קריאה ראשונה ובלי הכרות שלכם באינטואיציה זה נשמע לי כמו סממן של קשר לא בריא, הפחתת הערך שלך כדי שהוא ירגיש יותר טוב עם עצמו.
לא הייתי נשארת בקשר הזה, כי לרוב יש הסלמה.
אני מציעה לך לבקש ממנו להפסיק, אם זה לא יקרה, לשקול מה לעשות כי ההתנהלות הזו מבודדת, משפילה ובעיקר הרסנית כלפיך.
לתשומת ליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)