היי ד"ר! שאלה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ד"ר! שאלה דחופה!
    נטלי
    27/07/2009

לפני כיומיים נטלתי את הגלולה פוסטינור, יש לי שתי שאלות, הראשונה היא: האם הכדור גורם לדימום? פשוט היום קיבלתי מחזור (להנחתי) ואני אמורה להתחיל ליטול גלולות, שאלתי היא האם יש סיכוי שזה דימום ולא מחזור? איך יודעים? והאם אפשר להתחיל גלולות בכל מקרה??
    השאלה השניה היא: שמעתי שפוסטינור זה מכה הורמונלית לגוף! ומשבש את כל פעילות ההורמונים, האם זה נכון שזה יכול לגרום לבריחת שתן וצואה? פשוט ביומיים האחרונים יש לי צורך להתפנות כמעט כמעט כל שניה, במיוחד בשתן, כל דקה אני ניגשת לעשות פיפי...
    אני מאוד לחוצה מהעניין! אשמח לשמוע את תשובתך!
    תודה רבה על העזרה :)
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ד"ר! שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• נ.ב

נטלי
    27/07/2009

האם זה נכון שזה מכה הורמונלית לגוף?? ומסוכן מאוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור

לי ראובני
    27/07/2009

נטלי שלום,
    פוסטינור משפיעה על כל אחרת תלוי ביום של המחזור שבו היא נמצאת (מחזור ולא ווסת) כלומר האם היא לפני או אחרי ביוץ ובהתאם פעולת הכדור.
    לגופו של עניין, הייתי מחכה חודש ליתר בטחון לראות שקבלת באמת מחזור והכל תקין ואז רק מתחילה גלולות.
    לגבי השאלה השנייה, לא אמור להיות קשר בין הדברים, אבל שווה לבדוק שאין דלקת בדרכי השתן הגורמת לצורך תכוף במתן שתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו