מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    שושי
    30/07/2009

בוקר אור,
    אני מוצאת את עצמי כבר תקופה במצב לא נעים- אני פחות נמשכת לבעלי.
    אנחנו נשואים שנה וסך הכל שנתיים וחצי יחד. אני אוהבת אותו ומאוהבת בו אך מוצאת את עצמי כבר תקופה כמעט ללא משיכה אליו.
    עוד פרט חשוב הוא שאינני מגיעה לאורגזמה ביחסי מין- גם עם פרטנרים קודמים לא הצלחתי.
    אני יכולה להגיע לפורקן רק באוננות. יודעת שיש לי הרבה מבוכה סביב עניין זה. אנחנו מדברים על כך לא מעט עם פתיחות ומודעות אך בכל זאת אני עצורה מלהכניס אותו ממש לתוך עולם זה ולהראות לו איך לגעת בי.
    האם נראה לכן שיש קשר בין כך לבין המשיכה שאבדה- כאילו משהו פנימי גורם לי להימנע וזוהי דרכי? לתלות את זה במשיכה שהיתה ואיננה?

מקוה שאני מובנת..
    תודה מראש ויום מקסים
    שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• חוסר יכולת להגיע לאורגזמה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/08/2009

ביחסי מין עם בן הזוג יכולה לעורר תסכול וליאוש ולכן לאבדן של משיכה ורצון לקיים יחסי מין בעקבות זה.
    מציעה לך לפנות לטיפול מיני זוגי על מנת לעזור לך להגיע לאורגזמה בזמן יחסי מין ועם בן זוגך, לשפר את התקשורת המינית, הפתיחות והמיניות ביניכם. בנוסף לבדוק את נושא אבדן המשיכה ולראות מדוע קרה..
    בכל בית חולים או קופת חולים יש אפשרות להגיע לסקסולוגים, וכן דרך האגודה הישראלית לטיפול מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו