שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות..
    לי
    04/08/2009

שלום, אשמח אם תוכלו להתייחס לשאלותיי..
    1. מאחר ובזמן אוננות תמיד יוצאת לי "שפיכה נשית" מרובה ובדרך כלל יותר מפעם אחת חקרתי קצת את הנושא ומצאתי שלרוב היא מגיעה באורגזמה או בסמוך ובעקבות גירוי של נק' הג'י. אך מעולם לא הגעתי לאורגזמה וזה קרה גם מגירוי דגדגני בלבד... אני מפספסת משהו?
    2. יש לי חבר שנתיים. אמנם אנו לא שוכבים בתדירות גבוהה או בקביעות אבל כשכן אז החדירה כואבת לי והיא מתאפשרת רק כאשר הוא שוכב על הגב ואני מחדירה אותו בעצמי ואז אני מתרגלת וכבר לא כואב לי לזמן מה ולעיתים כשהאקט מתמשך אז נוצרת שחיקה ואז שוב כואב לי בפנים.
    כעת אנו בהפסקה של זמן מה מסקס עם חדירה אך גם שאני מנסה להחדיר ויברטור כואב לי... בהכנסת אצבעות או טמפון לא כואב לי, רק בהכנסת דברים גדולים יותר...ואני חושבת שהכאב הוא בכניסה לנרתיק.
    בעבר הלכתי לרופא נשים ובבדיקה הוא אמר שאינו רואה דבר חריג ואני רק צריכה "לתרגל" וגם נשלחתי לבדיקה מיוחדת ובטופס רשום שאין עדות לממצא חריג לוולווסקופיה/וגינוסקופיה (אינני יודעת מה זה אומר..)
    מה לדעתכן הבעייה?

בתודה רבה,
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות..

הוספת תגובה

• יום טוב

לי ראובני
    05/08/2009

שלום לך
    ראשית לעניין השפיכה הנשית, לא ברורה כל כך השאלה.
    האם היא מגיעה רק מגירוי נקודת הגי ואת רוצה בשפיכה גם בזמן גירוי דגדגני?
    האם את נהנית מאוננות דגדגנית גם בלי שפיכה?
    רוב הנשים גומרות מגירוי הדגדגן ואין נכון או לא נכון כל אחת עושה מה שנעים לה
    (אבל אם תחדדי את השאלה זה יעזור)

לעניין הכאב בחדירה.
    לא אמור לכאוב בחדירה ואם כואב עדיף להפסיק.
    אפשר לנסות להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כמו דורקס פליי או KY
    קונים בסופרפארם
    כמו כן ללכת לרופא גניקולג עם רקע סקסולוגי שיוכל לאבחן וסטיבלויטיס או וגיניסמוס (אם יש זה נשמע כמו משהו קל מאחר ואת מחדירה טמפון)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו