אין לי חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי חשק מיני
    דניאל
    05/08/2009

שלום רב,אני בבעיה חמורה,
    אין לי חשק מיני,אני בת 28,ופשוט אין לי חשק מיני,יש לי חבר כבר כמה שנים,והכל טוב ביננו ,הזוגיות שלי בטוחה, אני נמשכת אליו והאהבה חזקה. אבל פשוט אני מרגישה שאין לי חשק מיני,אנחנו שוכבים אחת לחודש וזה פשוט לא נורמלי,זה ממש מבאס אותי, ואותו עוד יותר,איך פותרים את הבעיה,מה אצלי לא בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי חשק מיני

הוספת תגובה

• יכול להיות המון סיבות

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/08/2009

והברור דורש טיפול מיני פרטני או זוגי. החל מחוסר משיכה לבן הזוג, דכאון, מתחים בחיים, כעסים, הסטוריה מינית בעיתית, מעצורים ומחסומים, מסרים מהילדות ועוד המון סיבות.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דניאל

דנה
    08/08/2009

תבדקי את עצמך בתקופות שונות. לעיתים בגלל לחץ של לימודים למשל ופגישות לא תכופות עם בן הזוג יורד החשק או לא מגיע בזמן הנכון.
    כמו כן, תנסי לחשוף את עצמך לעולם הזה בשביל לגרום לך לחשוב על זה ולהיות מעוררת - כך שעם האוכל יבוא התיאבון. למשל פורומים שונים כתבות בנושא,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו