מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר אברמוב ליאורהדנה07/08/2009
שלום,
החלטתי לקרוא היום מה זה וסטיבוליטיס עקב בעיות שיש לי , ולצערי זהיתי מאפיינים אצלי, רציתי להתייעץ איתך, כצעד ראשון, האם לדעתך יש לי וסטיבוליטיס - במידה וזה אפשרי...
אני בת 23. אני זוכרת שכבר כנערה בת 17 בערך היו לי בעיות "שם" - בזמנו הרגשתי שיש לי הפרשות מרובות שהפריעו לי וריח - אחרי שנים התגלה לי שבמשטח שלקחה הרופאה היתה לי פטריה והיא לא דיווחה לי כפי שאמרה...וכן, לאחר מתן שטן היה לי לא נעים לנגב עם הנייר טולאט, חשתי גירוי.
בשני האחרונות אני זוכרת את עצמי הולכת מדיי פעם לרופא נשים בטענה של גרד באיזור השפתיים הפנימיות - בין הנרתיק לדגדגן בערך, בדר"כ גם זה היה מגיע לאחר המחזור (אולי בגלל התחבושת?). הרופא היה אמור שאין שום דבר ונותן משחה. במקביל ביחסי מין עם החבר שלי כאבה לי החדירה, התגברתי על זה על ידי החדרה איטית שלי כשהוא על גבו, אך לעיתים הכאב נמשך, או שנוצר חיכוך בפנים שהעיק עליי. כמו-כן באיזשהו שלב לא יכולתי ללכת עם ג'ינסים ומכנסיים צמודות כי כאב לי.
עליי לציין שבתקופה האחרונה לא זכורות לי כל התופעות, היה לי בסדר (אני וחבר שלי גם הפסקנו לשכב באיזשהו שלב), אך כעת חזרה אי הנוחות באיזור אחרי המחזור האחרון.
בעבר, כשהתלוננתי על כאב בנרתיק בחדירה נמצאו אצלי כל מניי חידקים במשטחים כל פעם משהו אחר ומטיפול כושל עברתי לרופא אחר שהפנה אותי לבדיקת קולפוסקופיה/וגינוסקופיה -בבדיקה נכתב שאין עדות לממצא חריג כלשהו. והרופא אמר לי שאני צריכה לאכול פחות מתוק כי יש לי שם כמו זיהום או משהו כזה.... בבדיקות בהמשך תמיד הרופא היה אומר שהכל נראה נהדר...ושמבחינת כאב בחדירה אני צריכה לתרגל...
אני רק אציין שהיו פעמים בהן החדירה לא כאבה, אני מחדירה טמפון ללא בעייה וגם באוננות לא כואב לי החדרת הצבעות.
סליחה על המכתב הארוך, תודה רבה!!!! נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול בהחלט להיות וסטיבוליטיס
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2009חשוב הברור של הזהומים. עשי תרביות עדכניות של הנרתיק, השתמשי בחיידקים פרוביוטיים להקטנת הזיהומים הנרתיקיים. המנעי מסבונים באזור, רק שטיפות על מים, הורידי תחתוניות והסתובבי כמה שפחות עם תחתונים בבית כדי לאוורר ולמנוע זעה. פני לדיאטנית לארגן לך תזונה מתאימה. השתמשי בשמן שקדים כדי לרכך את העור בפתח. ופני שוב לבדיקה אצל רופא מומחה המבין בוסטיבוליטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ושאלה אחרונה להבנה
דנה08/08/2009לגביי השטיפה בלי סבון - הכוונה לא לסבן כלל גם בחוץ את כל האזור של השפתיים החיצוניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחוץ כן
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2009לא בתוך השפתיים הקטנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)