להגיע לאורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להגיע לאורגזמה
    אסתר
    09/08/2009

שלום וברכה,
    אני נוטלת כדורי ציפרלקס מזה 3 חודשים, כמו"כ במשך שנה וחודש, אני על גלולות למניעת הריון. שניהם יחד מהווים ירידה חדה בחשק המיני. שאלתי האם בכל זאת ישנה אפשרות להגיע לאורגזמה? עלי לציין שהבן זוג שלי ישמח לעשות הכל כדי שאגמור.
    תודה על תשובתכם המהירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להגיע לאורגזמה

הוספת תגובה

• אינדווידואלי

לי ראובני
    11/08/2009

שלום לך
    העובדה שאת לוקחת כדורים או גלולות והחשק המיני שלך נמוך לא מונעת את העובדה שאת מאוד יכולה להנות ואפילו לגמור במידה ותהיי בסיטואציה מינית מהנה, עם עצמך או עם בן זוג.
    האם בעבר היית מגיעה לאורגזמה עם בן זוגך או לבד?
    במידה ולא, זאת הזדמנות טובה לתרגל לבד ולהביא את הידע והחוויות החדשות לתוך הקשר הזוגי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת בפתרון,

אסתר
    11/08/2009

בעבר הייתי מגיעה לאורגזמה פעמים רבות בד"כ עם בן זוגי, לא כ"כ ניסיתי לבד, אשמח לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנייה לרופא המטפל

לי ראובני
    13/08/2009

אסתר יקרה,
    אין יכולת לאבחן במדויק או לתת תשובות מדויקות במלואן עבור כל אחת דרך הרשת.
    אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל ולהסביר לו את המצב ויחד תנסו לחשוב על פתרון הקשור במינון או החלפת התרופה כך שתופעות הלוואי לא יפגעו בך.
    בנוסף, ממליצה לך לקרוא את ספרה הנפלא של גילי פליסקין, דברים שרציתי לגעת על אוננות של נשים. נשמע שיש לך הרבה מה להרחיב וללמוד מתוכו לגבי המקום של אוננות בחיך, ולא בהכרח בהקשר זוגי.
    בהצלחה
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו