ד"ר אברמוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר אברמוב
    ל
    10/08/2009

האם את עובדת בשיתוף עם קופ"ח לאומית?
    ז"א האם אני יכולה לקבל הפנייה אליך (בנושא וסטיבוליטיס)?
    ואם לא, את מכירה רופא מומחה אחר לוסטיבוליטיס שעובד עם לאומית וכדאי לבקש אליו הפנייה?
    תודה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר אברמוב

הוספת תגובה

• לד"ר אברמוב-חשוב!

אני
    12/08/2009

שלום,
    הופנתי ע"י רופא הנשים שלי בעקבות תלונות חוזרות של 3 שנים אליך לברור הבעייה (אני חושבת וסטיבוליטיס והוא לא בטוח שזה זה...). הוא אמר שיש לך את הכלים לדעתו לאבחן אותי, ונתן לי הפנייה למחלקת נשים/מחלות ערייה בביה"ח איכילוב.
    כעת ראיתי באתר שאת יושבת במחלקת יולדות-האם זה יהווה בעיה להגיע אליך?
    ובכלל באיזה אופן עליי לבקש להגיע עם הכי פחות בעיות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אמורה להיות בעיה

לי ראובני
    13/08/2009

המרפאה המינית קשורה במחלקת נשים.
    תתאמי בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרפאה שלנו נקראת

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/08/2009

מרפאה סקסולוגית שיושבת בבית חולים ליולדות בתוך מרפאות נשים,צריך הפניה מיוחדת למרפאה סקסולוגית ולא למרפאת נשים. קביעת תורים דרך המוקד 6974000

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופ"ח לאומית

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/08/2009

נותנת טפסי 17 לאיכילוב למרפאה סקסולוגית שם אני והצוות שלי מקבלים, אן את יכולה לבוא אלי פרטי כרופא יועץ של הקופה ולקבל החזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו