טיפול מיני זוגי - וסטיבוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול מיני זוגי - וסטיבוליטיס
    קטי
    12/08/2009

בזמנו (לפני מס' שנים) אובחנתי ע"י ד"ר אברמוב כסובלת מוסטיבוליטיס, ניסינו מישחות, מרחיבים, ביופידבק וכבר התייאשתי, בביקור האחרון הציע ד"ר אברמוב טיפול זוגי מיני, אבל הייתי כל כך מתוסכלת מכל הניסיונות ודחיתי את ההצעה הזו כי נתנה לי תחושה שהיא לא מבינה אותי כמו כל הגנאקולוגים שאליהם פניתי ונתנו לי הרגשה של "הכל בראש שלך ואת סתם ממציאה דברים", עכשיו קצת נרגעתי ומחפשת את המטפל הזוגי.
    ד"ר אברמוב ציינה שישנם מטפלים גם בקופ"ח, אך אני התקשרתי ללאומית, והם טענו שואין להם מטפלים.
    אני סטודנטית וגם החבר סטודנט, אנחנו יחד 5 שנים ואנחנו על סף פרידה בגלל היחסים המינים (או יותר נכון בגלל שאין בכלל יחסים מיניים).

אני לא יודעת אם אני אצליח לעמוד מבחינה כספית בטיפול סקסולוגי ובגלל זה הייתי רוצה דווקא למצוא מישהו דרך קופ"ח אולי...

תודה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול זוגי מיני עבור וסטיבוליטיס

לי ראובני
    13/08/2009

שלום לך יקירה,
    ראשית אני מבינה את התסכול שלך, את הרצון לקיים יחסים בלי בעיה ואת הכאב שלא עובר והופך את כל החוויה לסיוט. חשוב לי להדגיש כי בדיוק על התסכול הזה מדברים בטיפול, מאפשרים לך לקבל אנרגיות להמשך התהליך ולפרוק את המתח בחדר הטיפולים ולא על בן הזוג.
    מחקר מוכיח היום כי היעילות של טיפול זוגי מיני לאורך זמן במקרים של וסטיבוליטיס הוא הכי טוב, כלומר, גם אם את עוברת ניתוח ומצליחה לקיים יחסי מין אחרי חודש, זה לא מבטיח שזה ישמור תוצאות אחרי חצי שנה או שנתיים, מה שטיפול זוגי, לפי מחקרים הרבה יותר מאפשר.
    כי גם את וגם בן זוגך בוודאי טעונים, כואבים, כועסים, מבולבלים, עצובים וכלים טובים יותר להתמודדות עם הקושי יעזרו לשניכם.
    לכן הציעה ד"ר אברמוב הציעה את מה שהציעה, מתוך הבנה למקום הכואב ברמה הרגשית ולא בהכרח האתיולוגיה (המקור לקושי).
    לצערי אני לא מכירה הסדרים של קופת חולים אבל ברעות ביד אליהו מקבלים סטודנטים ב 150 ש"ח לשעת טיפול וד"ר ליאורה אברמוב מטפלת גם שם, והיא היום אחת הרופאות הטובות ביותר בתחום....
    לשיקול דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו