מספר שאלות:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות:
    בלה
    18/08/2009

1. קיימתי יחסי מין עם שני גברים. עם אחד שרף לי כששכבנו, ועם השני רק לפעמים. אין לכן כל קשר לגודל, כי זה ששרף היה פחות גדול. האם זוהי תגובה לשפיכה? אולי מחסור בסיכוך? (לגדול יותר אני נמשכת יותר, ולכן אני יותר רטובה כשאני איתו.).
    יכול להיות שיש לי שם פטרייה או משהו? כשזה קרה בפעם הראשונה הלכתי לרופאת נשים והייתה לי פטרייה (אני חושבת שזה מה שזה היה, לא בטוחה,) היא נתנה לי דברים להחדיר לשם כל לילה, פלוס משחה למרוח. העניין הוא שאין קביעות בכאבים, לפעמים כואב לי ולפעמים לא, בלי קשר לכלום, האם זה עדיין מעיד על פטרייה/ משהו בסגנון?
    2. לפעמים גם אחרי שאני מאוננת (ע"י גירוי הדגדגן), ואני הולכת לשירותים, שורף לי שם.
    כל פעם ששרף לי, זה היה אחרי שגמרתי, או בתום החדירה (ישר אחרי שהוא יוצא).
    3. עם הנוכחי, כשאנחנו גומרים ישנה כמות אדירה של נוזל שיוצאת, שלא נראה כמו שפיכה גברית. האם אלו המיצים שלי, או שפיכה נשית? אני חושבת שהיו הרבה נוזלים גם בפעמים שלא גמרתי.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות:

הוספת תגובה

• לא ברור

לי ראובני
    19/08/2009

שלום לך,
    כשאת אומרת ששכבת עם שני גברים, האם את מתכוונת בכל חייך, או במקביל
    זה משמעותי לעניין הפטרייה או דלקת אחרת שצריך לטפל בה כי אם יש דלקת אזי צריך לפתור אותה וזה לא יגיב באופן מיידי לקיום יחסי מין עם אחד מהם בלבד....

שנית, האם את לוקחת גלולות, מאחר וזה גם עשוי לגרום ליובש וגינלי.
    רצוי להעזר בחומר סיכה על בסיס מים כמו KY או ID או DUREX PLAY

כמו שגם כתבת בעצמך, כשאת רטובה יותר, נמשכת יותר ורוצה יותר, זה פחות שורף אז כנראה שיש פה גם אלמנט ריגשי שמשפיע.

אחרי קיום יחסי מין, הרבה מין הנוזלים המופרשים הם נוזלי נרתיק ולא בהכרח שפיכה נשית היוצאת בהבזק אחד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והסבר:

בלה
    20/08/2009

התכוונתי בכל חיי. אני בת 18.
    הייתה אמנם תקופה קצרה של כמה חודשים שזה היה במקביל, אך עכשיו זה רק עם אחד. בנוסף, הכאבים התחילו כאשר התחלתי לקיים יחסי מין מלאים (לכן חשבתי שאולי זה קשור לשפיכה), וגם בזמן הזה הייתי רק עם אחד.
    האם יכול להיות שישנה פטרייה והכאב מגיע רק לפעמים ולא בכל חדירה?
    אני משתמשת בגלולות (מליאן). אך ישנה כל כך הרבה רטיבות, שהיא נוזלת החוצה אחרי כל פעם, שאני לא מבינה איך יכולה להיות בעיה של סיכוך.
    שאלה נוספת- האם ישנם תופעות לוואי לשימוש בחומר סיכה?

תודה על התשובה המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו