שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    אדווה
    19/08/2009

הי..רציתי לשאול:1.האם כדי לקחת גלולות צריך ללכת לעשות בדיקת דם?האם יש חובה שאעשה בדיקה אצל ר.נשים או שרק ללכת להגיד לו שאני רוצה והוא רושם?
    2.עשיתי פעם איזה בדיקת דם וראו בה שיש לי רמה נכוכה של הורמונים או משהו נשי..סליחה לא זוכרת את שמו...אבל הר.נשים אמרה שזה נראה כאילו כמעט אין לי ביוץ(אבל אני כן מקבלת תמיד מחזור) מה זה אומר??מצד אחד היא אמרה שזה לא תקין ואין לי מושג מה ז"א מצד שני היא אמרה שלא לדאוג כי אפשר לסדר את זה עם גלולות...פשוט אז לא שכבתי עדיין...אבל הייתי שמחה לדעת מה זה אומר שאולי אין לי ביוץ?האם כל עוד אינני מטפלת בזה ע"י גלולות או משהו אחר אני לא אהיה בהריון אם אשכב?
    תודה מראש
    אדווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• 1. לא צריך לעשות בדיקות דם

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/08/2009

אלא אם בתשאול מצבך הבריאותי עולה חשש לאיזה בעיה רפואית בהווה או בעבר
    2. אל תסמכי על מה שהרופאה אמרה בעבר - יכול להיות שבזמן שעשית את הבדיקה לא בייצת ועכשיו כן - תמיד תשתמשי באמצעי מניעה בזמן קיום יחסי מין!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אדווה
    19/08/2009

תודה על תשובתך..ברור שאני לא מסתמכת על הרופאה ודבריה וגם ציינתי שלא יצא מאז ולא שכבתי בכלל אבל אני אשמח אם תרשמי לי מה זה אומר לדעתך אם זה לא משהו חריג או משהו?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת על סמך מה הרופאה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/08/2009

אמרה מה שאמרה. אם יש לך את בדיקות הדם ההן תעבירי לי את התוצאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו