מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא בטוחה...מבולבלת22/08/2009
היי,
אני בת 22, רציתי לשאול אם יכול להיות שבזמן קיום יחסי מין יכולה להיות בריחת שתן או שזה חייב להיות שפיכה נשית.
את החוויה הזאת לא חוויתי עם כל בן זוג שהיה לי, והסיבה לכך שאני לא בטוחה אם זאת שפיכה נשית כי לפעמים זה שקוף לחלוטין ולפעמים יש לזה קצת צבע, לפעמים אין לזה שום ריח ולפעמים יש לזה איזשהו ריח בלתי מוסבר.
כמו כן, גם כמות הנוזלים משתנה. לפעמים היא יכולה להיות על כל המיטה ולפעמים כתם גדול שלא דורש החלפת מצעים.
סיבה נוספת שאני לא יודעת אם זאת שפיכה נשית, היא מכיוון שאני לא מרגישה איזו תחושה עליאית כמו בגמירה מהדגדגן בזמן השפיכה, למרות שאני מרגישה שזה עומד להגיע....
אשמח להסבר מה קורה לי בגוף ואם יש אופציה שזה שתן ולא סוג של אורגזמה...
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות גם וגם
ד``ר ליאורה אברמוב23/08/2009יכול להיות בריחת שתן , יכול להיות שפיכה נשית אבל זו קורית רק בזמן אורגזמה ויכול להיות שזה הפרשה של רטיבות מוגברת מהנרתיק בזמן גירוי מיני חזק.
אם את לא מגיעה לאורגזמה - זה לא שפיכה. נשארנו אם שתי אפשרויות שתן או נוזל סיכוך רב מהנרתיק...השתיני לפני קיום יחסי מין והריחי את הנוזל. אם עדיין בכמויות מרובות ללא ריח של שתן סביר להניח שזה פשוט רבוי נוזל סכוך ואז אין שום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מבולבלת24/08/2009אלך על התרחיש כי גרוע.
אם זה שתן, אז מדוע זה קורה רק בתנוחות מסויימות? שהם התנוחות שאני הכי נהנת בהן.. האם זה מעיד על בעיה אצלי, למרות שאני עובדת על שרירי רצפת האגן...?
זה אפשרי שבזמן החדירה הבן זוג שלי לוחץ לי על שלפוחית השתן?
מה שעוד מוזר זה שזה לא קורה פעם אחת במהלך הסקס, זה יכול לקרות כמה וכמה פעמים, כל פעם כמות שונה של נוזלים. ולפעמים זה לא קורה כלל.
יכול להיות שיש רטיבות מוגברת מהנרטיק ברמה כזאת שצריך להחליף את הסדינים? מדובר לא על כתם אחד אלא על חלק ניכר מהמיטה...
שוב, תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בתנוחות של לחץ על קיר
ד``ר ליאורה אברמוב25/08/2009קדמי של הנרתיק משתחרר הנוזל יכול יותר לרמז על שתן
את יכולה ללכת להערכה אורודינמית ולבדוק את תפקוד שלפוחית השתן שלך, או לאסוף את הנוזל שמשתחרר ולתת אותו למעבדה פרטית לברור המרכיבים הכימיים - אם את מאוד סקרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)