לא בטוחה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בטוחה...
    מבולבלת
    22/08/2009

היי,
    אני בת 22, רציתי לשאול אם יכול להיות שבזמן קיום יחסי מין יכולה להיות בריחת שתן או שזה חייב להיות שפיכה נשית.
    את החוויה הזאת לא חוויתי עם כל בן זוג שהיה לי, והסיבה לכך שאני לא בטוחה אם זאת שפיכה נשית כי לפעמים זה שקוף לחלוטין ולפעמים יש לזה קצת צבע, לפעמים אין לזה שום ריח ולפעמים יש לזה איזשהו ריח בלתי מוסבר.
    כמו כן, גם כמות הנוזלים משתנה. לפעמים היא יכולה להיות על כל המיטה ולפעמים כתם גדול שלא דורש החלפת מצעים.

סיבה נוספת שאני לא יודעת אם זאת שפיכה נשית, היא מכיוון שאני לא מרגישה איזו תחושה עליאית כמו בגמירה מהדגדגן בזמן השפיכה, למרות שאני מרגישה שזה עומד להגיע....

אשמח להסבר מה קורה לי בגוף ואם יש אופציה שזה שתן ולא סוג של אורגזמה...
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בטוחה...

הוספת תגובה

• יכול להיות גם וגם

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/08/2009

יכול להיות בריחת שתן , יכול להיות שפיכה נשית אבל זו קורית רק בזמן אורגזמה ויכול להיות שזה הפרשה של רטיבות מוגברת מהנרתיק בזמן גירוי מיני חזק.
    אם את לא מגיעה לאורגזמה - זה לא שפיכה. נשארנו אם שתי אפשרויות שתן או נוזל סיכוך רב מהנרתיק...השתיני לפני קיום יחסי מין והריחי את הנוזל. אם עדיין בכמויות מרובות ללא ריח של שתן סביר להניח שזה פשוט רבוי נוזל סכוך ואז אין שום בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

מבולבלת
    24/08/2009

אלך על התרחיש כי גרוע.
    אם זה שתן, אז מדוע זה קורה רק בתנוחות מסויימות? שהם התנוחות שאני הכי נהנת בהן.. האם זה מעיד על בעיה אצלי, למרות שאני עובדת על שרירי רצפת האגן...?
    זה אפשרי שבזמן החדירה הבן זוג שלי לוחץ לי על שלפוחית השתן?

מה שעוד מוזר זה שזה לא קורה פעם אחת במהלך הסקס, זה יכול לקרות כמה וכמה פעמים, כל פעם כמות שונה של נוזלים. ולפעמים זה לא קורה כלל.

יכול להיות שיש רטיבות מוגברת מהנרטיק ברמה כזאת שצריך להחליף את הסדינים? מדובר לא על כתם אחד אלא על חלק ניכר מהמיטה...

שוב, תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם בתנוחות של לחץ על קיר

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/08/2009

קדמי של הנרתיק משתחרר הנוזל יכול יותר לרמז על שתן
    את יכולה ללכת להערכה אורודינמית ולבדוק את תפקוד שלפוחית השתן שלך, או לאסוף את הנוזל שמשתחרר ולתת אותו למעבדה פרטית לברור המרכיבים הכימיים - אם את מאוד סקרנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו