לא מצליחה לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לגמור
    טלאל
    26/08/2009

שלום, אני בחורה בת 27, היה לי חבר כמעט שנתיים, אני דתיה ולא ממש הגענו לייחסי מין של חדירה, תמיד נמשכתי אליו, לגמרי, פינטזתי עליו, היתה לי רטיבות ממש..איתו ובמחשבות עליו. נורא אהבתי את המשחק המקדים, את הליטופים, נשיקות שנמשכות שעות, וכו'..כשהוא היה נוגע לי באיזור זה היה מגרה מאד, אבל הוא תמיד חיכה שאגיע להנאה מוחלטת-לגמירה. וזה אף פעם לא קרה. לפעמים קצת 'שיחקתי ' אותה.. ונורא רציתי!!הוא- זה קרה לו כל פעם.. לא יודעת אם זה קשור לחדירה,אבל זה נורא מלחיץ אותי שכל הנשים גומרות ואני לא. אני גם ככה חרדתית בקטעים זוגיים. כיום אנו לא ביחד(בלי שום קשר לזה)אבל רציתי לדעת למה אני לא גומרת/גמרתי. וכשאני מאוננת- אני חושבת(אם אני בכלל מבינה מה זה 'לגמור') אני מרגישה הנאה מרובה מהדמיונות ומהנגיעה וזה כן מגיע לשלב-שאני לא מסוגלת יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לגמור

הוספת תגובה

• דברים שרציתי לגעת

לי ראובני
    30/08/2009

שלום לך יקירה,
    התיאור שלך הוא נפוץ ביותר בקרב נשים ובכך אנחנו שונות מגברים.
    הפעם הראשונה שגבר מגיעה לאורגזמה מתקיימת מתוך שינה, בגיל צעיר, תחילת התבגרותו המינית ואילו עלינו הנשים נותר לחקור, להתנסות ולחפש.
    איבר המין של האישה חבוי ומסתורי וכך גם ההנאה שלה, מתחבאת מתחת למעטה של צניעות ויופי.
    על כל אישה, לחקור את גופה, להכיר אותו ולאחר כך מובטחת לה היכולת להגשים את הפוטנציאל המיני שלה.
    אני מציעה לך בתור התחלה להתסכל על עצמך עם ראי, לזהות את פתח הנרתיק, את הדגדגן והשפתיים החיצוניות והפנימיות.
    את יכולה לקרוא כמה ספרים טובים העוסקים במיניות נשית כגון דברים שרציתי לגעת של גילי פליסקין או בשבילך מיניות האישה של לוני ברבך.
    לאחר מכן, לאונן בפרטיות, מאחורי דלת נעולה ובתחשה של הנאה.
    לאחר מכן, כאשר יהיה לך קשר זוגי, תוכלי להנחות את בן זוגך במה שעושה לך נעים וטוב בכדי להגיע להנאה מקסימלית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו