מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לגמורטלאל26/08/2009
שלום, אני בחורה בת 27, היה לי חבר כמעט שנתיים, אני דתיה ולא ממש הגענו לייחסי מין של חדירה, תמיד נמשכתי אליו, לגמרי, פינטזתי עליו, היתה לי רטיבות ממש..איתו ובמחשבות עליו. נורא אהבתי את המשחק המקדים, את הליטופים, נשיקות שנמשכות שעות, וכו'..כשהוא היה נוגע לי באיזור זה היה מגרה מאד, אבל הוא תמיד חיכה שאגיע להנאה מוחלטת-לגמירה. וזה אף פעם לא קרה. לפעמים קצת 'שיחקתי ' אותה.. ונורא רציתי!!הוא- זה קרה לו כל פעם.. לא יודעת אם זה קשור לחדירה,אבל זה נורא מלחיץ אותי שכל הנשים גומרות ואני לא. אני גם ככה חרדתית בקטעים זוגיים. כיום אנו לא ביחד(בלי שום קשר לזה)אבל רציתי לדעת למה אני לא גומרת/גמרתי. וכשאני מאוננת- אני חושבת(אם אני בכלל מבינה מה זה 'לגמור') אני מרגישה הנאה מרובה מהדמיונות ומהנגיעה וזה כן מגיע לשלב-שאני לא מסוגלת יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דברים שרציתי לגעת
לי ראובני30/08/2009שלום לך יקירה,
התיאור שלך הוא נפוץ ביותר בקרב נשים ובכך אנחנו שונות מגברים.
הפעם הראשונה שגבר מגיעה לאורגזמה מתקיימת מתוך שינה, בגיל צעיר, תחילת התבגרותו המינית ואילו עלינו הנשים נותר לחקור, להתנסות ולחפש.
איבר המין של האישה חבוי ומסתורי וכך גם ההנאה שלה, מתחבאת מתחת למעטה של צניעות ויופי.
על כל אישה, לחקור את גופה, להכיר אותו ולאחר כך מובטחת לה היכולת להגשים את הפוטנציאל המיני שלה.
אני מציעה לך בתור התחלה להתסכל על עצמך עם ראי, לזהות את פתח הנרתיק, את הדגדגן והשפתיים החיצוניות והפנימיות.
את יכולה לקרוא כמה ספרים טובים העוסקים במיניות נשית כגון דברים שרציתי לגעת של גילי פליסקין או בשבילך מיניות האישה של לוני ברבך.
לאחר מכן, לאונן בפרטיות, מאחורי דלת נעולה ובתחשה של הנאה.
לאחר מכן, כאשר יהיה לך קשר זוגי, תוכלי להנחות את בן זוגך במה שעושה לך נעים וטוב בכדי להגיע להנאה מקסימלית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)