תחושת נימול בעת מגע וגינלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת נימול בעת מגע וגינלי
    יעלה
    27/08/2009

שלום,
    אני מאוד מאוד אשמח להבין תופעה מסויימת.
    בזמן מגע וגינלי, בהפעלת לחץ על איזור מסויים (תיאור האיזור בהמשך) חשתי בתחושת נימול מלווה באיבוד שליטה על השרירים. תחושת שיתוק שמתפשטת, ממש כמו שנרדמת יד. אני חושבת שזה התפשט בכל הגוף אבל חשתי את זה בעיקר בפנים (FACE).
    האיזור שעליו לחצו נמצא בדופן הפנימית הקידמית. מגיעים לשם ע"י החדרת אצבע (כל אורך האצבע). התחושה של המקום היא גבשושית וספוגית.

אשמח לדעת מה החלק שאני מדברת עליו ובנוסף.. האם אני יכולה לגרום לנזק ע"י לחץ ממושך על האיזור.
    מתחושת הנימול אני מבינה שזה פגע באספקת הדם לפנים (ואולי גם לחלקים אחרים בראש..)
    אגב, אני לא סבורה שמדובר בנקודת ה- G כי זה לא משהו שאפשר לפספס, ואם זו נקודת ה- G אז לא חושבת שהיה ספק בחברה אם היא קיימת..

אני לא חושבת שיש משהו לא תקין, אך כמו שלא רצוי ללחוץ על עורק ראשי לאורך זמן אולי גם איזור זה בעייתי.

מקווה שהמידע מספק, אשמח לענות על שאלות אם זה לא ברור מספיק.
    אם אתם לא מכירים את הנושא אשמח אם תפנו אותי לפורום מתאים (בפורום סקסולוגיה הפנו אותי לכאן)

תודה
    ויום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא הגיוני שמגע בנרתיק שיפגע בעצבוב

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/08/2009

או בזרימת דם לפנים . בקיר קדמי של הנרתיק. אין עצבים או כלי דם שמקשרים בין שני האזורים האלו. פני ליעוץ בפורום נוירולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו