מתוסכלת, מתוסכלת, מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת, מתוסכלת, מתוסכלת
    רוני
    27/08/2009

ד"ר אברמוב שלום רב!

לפני כשנתיים אובחנתי במרפאתך כסובלת מוסטיבולוס ווגיניזם ראשוני. טופלתי במרפאתך ואף הופנתי לביופידבק שעזר לי רבות! למזלי ובדרך נס לאחר שנה הצלחתי לקיים עם בעלי יחסי מין ואף נכנסתי להריון! לפני כחצי שנה ילדתי את בני המקסים בלידה קיסרית ומאז הכל חזר להיות כבהתחלה ואף גרוע מזה! אני סובלת מכאבים מטורפים בשעת קיום יחסי המין ולאחריה. ניסינו את כל הטריקים שלימדו אותנו אך ללא הצלחה.
    שאלותי ברשותך:
    האם הכאבים קשורים לכך שילדתי קיסרי?
    האם יש סיכוי שחזרתי לנקודת ההתחלה? האם יש תקווה? האם יכול להיות שמדובר רק בדלקת בנרתיק?
    אנא עזרי לי
    תודה על כל תשובה ועל מלאכת הקודש בה את עוסקת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת, מתוסכלת, מתוסכלת

הוספת תגובה

• האם את מניקה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/08/2009

או נוטלת גלולות סרזט?
    אלו יכולים לגרום ליובש נרתיקי בעקר באזור הוסטיבולום ולהחמרה בוסטיבוליטיס בנשים אחרי לידה.
    בואי לבדיקה חוזרת....בטוחה שנמצא גם הפעם טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בהלם!

רוני
    01/09/2009

ד"ר אברמוב תודה על תגובתך!

אני גם מניקה וגם נוטלת גלולות סרזט!!!

האם עליי לבקש מהרופאה מרשם לגלולת אחרות? האם עליי להפסיק להניק?
    אודה לך אם אקבל תשובה גם למייל שלי

תודה על ניצוץ התקווה שנטעת בי כרגע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צורך להפסיק את ההנקה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/09/2009

או הסרזט, אבל תבקשי מהרופאה שלך תוספת של משחה אסטרוגנית לנרתיק במינון של פעמיים עד שלוש בשבוע. זה כמעט ולא נספג למחזור הדם ויעלה את האסטרוגן הרקמתי. המשיכי לעשות עסויי פרינאום עם שמנים והשתמשי בעזראקאין לפני קיום יחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו