בעיה מתוסבכת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מתוסבכת מאוד
    יעל
    09/09/2009

אני בת 25 בתולה,מגיל צעיר אני מאוננת לא ע"י חדירה אלא ע"י שפשוף, וזה נעשה ביד ימין על צד שמאל בפות,וגומרת כשאני אך ורק על הבטן.(כנראה, כי אני בתולה ואני משערת שזו גמירה).
    העניין הוא שיש לי עכשיו חבר ואנחנו מקיימים יחסים לא מלאים,על התחתונים.ואני לא מצליחה כ"כ לגמור,גם כשהוא נוגע עם היד על התחתון. אני מרגישה שונה מאשר האוננות שלי.
    כאילו איך שאני עושה רק גורם לי לגמור , ונגיד כשאני על הגב ועם הנגיעות שלו זה לא הולך..

דבר שני, אני מרגישה איתו אחרת שיש נגיעה שהיא כביכול ישירות על הדגדגן , כי כשאני מאוננת זה לא ישירות נוגע , אלא דרך השפתיים. ואני גומרת. וכשהחבר נוגע וזו נגיעה ממש בדגדגן אני לא גומרת.
    בתכלס נגיעה יותר ישירה בדגדגן אמורה להיות יותר טובה לא?!

ודבר שלישי ואחרון,אני מרגישה כאילו הרסתי לי את ההנאה מיחסי מין כי רק לבד אני יודעת לגמור ועם בן זוג לא...

מצטערת על החפירה, זה נורא מציק לי ואני חושבת על זה כל הזמן...
    תודה יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מתוסבכת מאוד

הוספת תגובה

• בעיה מאוד שכיחה ובכלל לא

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/09/2009

מתוסבכת. תמיד אישה מכיר ה הכי טובה את הגוף שלה ויודעת מה עושה לה טוב. לוקח שנה לזוג להתאים את עצמו אחד לשני מבחינה מינית!
    הדרך הטובה היא שתנסי ללמוד לאונן בדרך אחרת - לא על הבטן ועם האצבעות על הדגדגן. זה יקח יותר זמן כי זו תנוחה שאת לא רגילה אליה - אבל הפתרון הוא לשנות את ההרגל הקיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו