פחד מגלולות,מוצדק??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מגלולות,מוצדק??
    אדווה
    10/09/2009

שלום..יש לי שאלה:
    1.התחלתי אמש ליטול גלולות מינס .האמת אני לא בעד לקחת כדורים אבל אין ברירה כי אני חוששת רק עם קונדום.הרופא פירט בפניי את הסיכונים והסתכלתי בעלון מידע ונבהלתי.אני חוששת שלא יווצרו לי בעיות בכבד חלילה או משהו.בעיקרון אני בריאה חוץ מבעיית עיניים.ר.עיניים אמר שזה יכול לעשות רק יובש בעין.בעלון רשום שבמקרים נדירים יש חשש להפרעה בראייה אבל רשום גם פקקת עורקים...חשש לחרשות(??.)וזה מלחיץ אותי.לקחתי אמש אחרי התלבטויות.יש לי מעין כאב קל מאוד בראש לא מיגרנה וקצת כואבות לי האצבעות ביד ימין בלבד.אני לא יודעת אם זה מהמינס או שזה היה קודם אולי ישנתי עליהן...או שאני בלחץ ממש גדול שהכנסתי את עצמי ואולי מוגזם?? אבל זה כואב קצת ואולי זה מזה וזה פשוט יעבור....
    2.בגלל הבעיה בעיניים אני משתמשת במשחות וטיפות נגד יובש ,החומרים הם לא אנטיביוטיים אלא חומרי סיכה כדומה לוזלין.אבל במהלך החודש אני נוטה לשים משחה אנטיביוטית בשם סינטומיצין פעם בשבועיים לפעמים פחות לפעמים יותר.השאלה אם זה לא מפריע ומנוגד למינס.עד כמה זה מנוגד ולא יעיל?כי אם זה לא יעיל כל כך כי אני נוטה להשתמש בזה אז חבל שאני אתענה עם הגלולות.אין לי בעיה כל כך רק עם היעילות כי אני בכל מקרה מבקשת מחבר שלי לשים קונדום ,והשאלה היא יש גם סיכון לגוף בשילוב בין חומרי האנטיביוטיקה לחומרי הגלולה לא רק מבחינת היעילות אלא השילוב ביניהם?
    3.אפשר לקבל המלצה למדבקות?הן פחות מסכנות את הכבד וכו'?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מגלולות,מוצדק??

הוספת תגובה

• לחץ מיותר

לי ראובני
    10/09/2009

שלום לך גל,
    אני לא יודעת אם יצא לך לקרוא את העלון של אופטלגין, אקמול או אפילו סנטימוצין.
    גם שם יש רשימת אזהרות.....
    לא צריך להבהל.
    אם את לוקחת גלולות ואחרי חודש חודשיים לא מרגישה טוב, תחזרי לרופא לשינוי.
    מדבקות יכולות להתאים גם כמו שהן יכולות גם לא.
    זה מאוד מאוד מאוד אישי.
    לא ניתן לחזות למי יהיה טוב ולמי פחות
    פשוט לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו