חשק מיני בעקבות נטישת בן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני בעקבות נטישת בן הזוג
    שרית
    11/09/2009

שלום,

אני בת 40. חליתי בסרטן השד לפנ י כ8 שנים.
    בעקבות המחלה והטיפולים שכללו בין השאר כריתת שחלות בגיל 34 ,אני חווה מזה 8 שנים את תופעות גיל המעבר ביניהן חוסר חשק מיני , יובש וגינלי ועוד....
    המשכתי לקיין יחסי מין עם בעלי לאורך כל התקופה ,אך בתדירויות נמוכות יותר מהאופן הרגיל או זה שהייתי רוצה.
    לאחרונה נקלענו , בעלי ואני , למשבר עמוק מאוד בנישואין במהלכו הרגשתי שאני מאבדת את בעלי.
    באופן מפתיע ביותר , החשק המיני חזר בענק והיובש הוגינלי דעך בחומרתו.
    יחסי המין , דווקא בתקופת המשבר היו מדהימי , אך אליה וקוץ בה , בעלי מרגיש עכשיו שרימיתי אותו לאורך 8 השנים האחרונות ומתקשה להבין , כמוני אגב , הכיצד ????
    יש להדגיש שלא רימיתי ! אני אהבתי ואוהבת את בעלי וכן אהבתי ואוהבת סקס עם בעלי !

אשמח לקבל הסבר כלשהו לתופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סקס הוא גם בראש

לי ראובני
    15/09/2009

שלום לך
    סקס הוא גם בראש ולא רק בגוף הפיזי לכן כשאת חווית אפשרות של ניתוק הקשר ונטישה, יכולת להרגיש אובדן, להתאהב ולהתרגש מחדש ולהפיג באופן לא מודע חלק מהתופעות שמהן סבלת.
    החוויה של בן זוגך של העדר אמון וקושי היא מובנת אך לא במקומה מאחר ובאמת לא היה לך את היכולת אז לשלוט בכך.
    מזל שגיליתם שאתם יכולים לשחזר את התשוקה
    השאלה היא האם תוכלו להחזיק בה?
    אני מציעה לכם לפנות לטיפול זוגי סביב נושא זה
    בהצלחה ושנה טובה
    ורק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו