לליאורה/לי היקרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לליאורה/לי היקרות
    מ
    21/09/2009

יש לי חבר כבר כמעט 3 שנים. אנחנו אוהבים מאד, אך מכשול שהיה מההתחלה היא הבישנות שלי והגישה שלי לסקס.
    לאט לאט אני קוראת ונפתחת יותר, אך עדיין לא לגמריי מרגישה חופשיה כמו שאני רוצה. למשל חבר שלי מאד רוצה שאני אהיה מעליו ואני גם רוצה אבל משום מה זה נורא מביך אותי. בהתחלה בכלל הרגשתי זולה בזמן סקס ועכשיו כבר פחות, אך להיות מעליו זה כאילו יותר מדיי. אני יודעת שזה לא נכון אבל רגשית אני עדיין מרגישה כך.
    מצד אחד בנים נורא רוצים שהחברות שלהן יזרמו במיטה, יהנו ויעשו הכל ומצד שני הם מדברים על בנות אחרות שזורמות או מעזות במיטה (אם שהיו איתן או עם חברים שלהם) בטון ביקורתי או מלגלג אז איך מצפים שאח"כ החברות שלהן יעזו להיות חופשיות במיטה...?
    מצד אחד אני אומרת לעצמי שאני לא "אכנע" לתכתיבים החברתיים ואהנה ואעשה הכל, ואני יודעת שחבר שלי מעריך אותי ואוהב אותי מאד (רוצה גם להתחתן איתי) אך מצד שני קשה לי להתעלם זה משתק...
    מה ניתן לעשות?
    בתודה מראש!
    מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לליאורה/לי היקרות

הוספת תגובה

• בקצב שלך

לי ראובני
    22/09/2009

שלום לך,
    אין דרך אחת להפתח ביחסים אינטימיים.
    זה דבר שלוקח זמן וסובלנות, בעיקר שלך כלפי עצמך ושל בן זוגך למצב.
    המסרים תמיד יהיו לצערי מבלבלים, בעיקר בכל האמור במיניות נשית, מצד אחד להיות מיניות מצד שני לא להיות מיניות עם כל אחד, מצד אחד לרצות סקס מצד שני לא לרצות יותר מדי, מצד אחד לזרום מצד שני לא להפגין יותר מדי ביטחון.
    באמת נורא קשה לתמרן ולהבין מה נכון לעשות איך ומתי.
    בקיצור, אין דרך אחת נכונה.
    אני מציעה לך לנסות ולהיות כמה שיותר נאמנה לעצמך, לא להקשיב לקולות שעשויים לבלבל אותך ולהשמע לך נכונים ומדויקים כאשר הם בדרך כלל מכלילים ושוביניסטיים
    והכי חשוב, לשתף את בן זוגך במבוכה שלך, במה שקשה לך, במה שעושה לך לא פשוט.
    מקווה שהשנה החדשה תביא איתה שלווה ושלמות במיניות ובקשר בכלל
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו