לא מצליחה להגיעה לאורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להגיעה לאורגזמה
    ליאה
    24/09/2009

שלום אני בת 24 אני מקיימת יחסי מין מאז גיל 19 ואף פעם לא הגעתי לאורגזמה בזמן יחסי מין.
    ניסינו הכל ושום דבר לא עזר. הבעיה היא שכשאני לבד אני מצליחה לגמור לפעמים אפילו מאוד מהר, כי אני עושה את זה תמיד באותה צורה, שוכבת על הבטן ומשתפשפת במיטה.
    ניסיתי לעשות משהו דומה עם הבן זוג וזה לא עבד. כאילו שהנוכחות שלו גורמת לזה.
    מה אפשר לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להרחיב את המנעד של הטכניקות

לי ראובני
    28/09/2009

שלום לך
    השאלה שלך היא מצוינת ומדגימה עד כמה יש לנו יכולת באמת לשפר את חיי המין שלנו.
    כפי שאת רואה קיימים פה כמה מחסומים סמבוליים המקשיים עליך לממש את מיניותך באופן שבו היית רוצה להנות וכי הפתרון נמצא ביידיך תרתיי משמע.....

קיימת תפיסה כי מי שאיננה מאוננת בידיים, אלא באמצעות חיכוך, מעבירה מסר לעצמה ולעולם שהיא לא באמת לוקחת אחריות על המיניות שלה ולא מטפלת בעצמה במו ידיה, אלא עושה זאת כאילו ללא משים, כאילו במקרה.
    אותו כנ"ל גם גברים המאוננים באמצעות חיכוך ולא באמצעות היד.
    אני מציעה לך לנסות לאונן עם היד, או עם אביזר מין, או באמצעות בן זוגך באופן שאי תרגישי בנוח, ולאט לאט תלמדי ברמה הטכנית- פיזית להרחיב את המנעד המיני שלך.

כחלק מן התרגול ממליצה על הספרים "דברים שרציתי לגעת, על אוננות של נשים" ו"לעצמך מיניות האישה" שהם שניהם עוסקים בנושא האהבה המינית העצמית.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו