עוד אישה מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד אישה מתוסכלת
    שירן
    25/09/2009

אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה רק מחדירה, אלא רק אם אני נוגעת בדגדגן תוך כדי. זה ממש מתסכל אותי שאני צריכה לעבוד קשה בזמן קיום יחסי המין, כי רק אני יכולה לגרום לעצמי להגיע לאורגזמה.. אני לא יכולה להסביר לחבר שלי מה הקצב הנדרש והיכן בדיוק לגעת.. כי ניסיתי וזה לא הולך. ראיתי שיש מוצר כזה בצורת פרפר שעושה רטט באיזור הדגדגן וזה אולי יכול לחסוך לי את העבודה, כי זה מאד מוריד לי את ההנאה. המוצר הזה קצת יקר וקשה לי להאמין שזה באמת יכול להביא לאורגזמה. יש דרכים אחרות שאוכל להעזר בהן.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד אישה מתוסכלת

הוספת תגובה

• מתוסכלת

ללא שם
    27/09/2009

הזין בדרך כלל צריך לעשות את העבודה גם לטפל בדגדגן וגם בואגינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה בזמן חדירה

לי ראובני
    28/09/2009

שלום לך שירן
    אחת הדרכים להגיע לאורגזמה בזמן חדירה היא באמת באמצעות חיכוך הדגדגן באופן ידני או באמצעות אביזרי מין.
    הפרפר הוא דווקא לא מהיקרים ביותר, אולם כמו שאת אומרת, הוא לא בהכרח יעבוד.
    כלומר צריך להתנסות לפני כן ואין ערובה.
    יחד עם זאת, יתכן שימצאו לו שימושים נוספים במסגרת הסקס הזוגי ושווה לנסות ולראות האם זה עושה לך ולבן זוגך נעים וטוב.

לגבי ענין המאמץ, לגמור וסקס זה כמו כל ספורט אחר, מהנה, מתיש, מפעיל שרירים אך מתגמל לאין שיעור.
    ככל שאת תרגישי יותר בנוח עם בן זוגך, כך היכולת להגיע לאורגזמה לידו תהיה יותר גבוהה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי..

שירן
    30/09/2009

תודה לך, מקסימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו