ד"ר ליאורה ולי ראובני שלום רב- ערה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר ליאורה ולי ראובני שלום רב- ערה
    dana
    27/09/2009

בינואר אשתקד היה לי דימום לאחר יחסי מין.. הלכתי לרופא הנשים שלי, שלח לקולפוסקופיה... הלכתי לקולפוסקופיה- הרופאה שבדקה אותי ראתה דימום מצוואר הרחם.. וגם כל האקט של הבדיקה היה נורא כואב כי היו לי כאבים גם ביחסי מין אז הרופאה אמרה ויסטבוליטיס ולקחה לי ביופסיות מצוואר הרחם... (הייתי בזמנו נוטלת גלולות מיליאן כ- 3 חודשים, גלולות ראשונות שהתחלתי להתשתמש בהם כשהתחלתי לקיים מין 3 חודשים קודם ) לאחר חודש עשיתי שוב קופלפוסקופיה כי התשובות לא יצאו חד משמעיות בקולפוסקופיה השניה הרופאה אמרה שאין ויסטוליטיס כי היא נגעה באזורים ולא כאב לי. בסופו של דבר יצא שיש לי דלקת קשה ולא חלילה סרטן צוואר הרחם. עם הזמן הגעתי למצב שלא יכלתי לקיים יחסי מין מכאב, גם לאחר הטיפול בגינו דקטרין. בהמצלת ד"ר ליאורה הפסקתי את הגלולות אני 4 חודשים בלי גלולות ומהשבוע הראשון שהפסקתי אותם חל שיפור משמעותי, ואפילו ללא כאב כלל. לאחורה חזר לי כאב כאילו שורף לי בעת החדירה ושלשום בלילה גם ראיתי קצת דם כשעה אחריי הקיום יחסי מין. סיימתי מחזור יום לפני שקיימנו יחסי מין. האם ייתכן שזה המחזור? או אולי שוב דלקת? מה ניתן לעשות???
    הייתכן שדלקת גורמת לצריבה ולכאבים?
    כרגע אנו משתמשים בקונדומים באופן קבוע מאז שהפסקתי את הגלולות (דורקס)

אודה להתייחסותכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי אפשר לאבחן דרך האינטרנט

לי ראובני
    28/09/2009

שלום דנה.
    כפי שאת מתארת לעצמך, במקרה חמור ומורכב כמו שלך לא ניתן להמר או לנסות לנחש במה מדובר. יש לפנות לרופא נשים ולבדוק בדיוק מה המשמעות של הדימום.
    נשמע שהיית אצל כמה רופאים וכמה מהם אבחנו בצורה לא מדויקת את מצבך ונעזרת בדעה שנייה ושלישית, אני מציעה לך להמשיך עם מי שנתן לך את הפתרונות הטובים ביותר ולא להזניח את עצמך.
    אין ספק שאבחון מדויק וטיפול מתאים הם קריטיים.

בברכת שנת בריאות
    לי ראובני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך לי ראובני, בנוסף-

dana
    28/09/2009

האם דלקת גורמת לכאבים ותחושת גירוי ושורף בעת חדירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות דלקת

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/09/2009

שגורמת לדימום כאבים וצריבה אחרי קיום יחסי מין ולכן את צריכה שוב להבדק אצל הרופאה שלך. אולי פתחת אלרגיה לסוג מסוים של קונדום..אולי לא היית רטובה במהלך האקט המיני - יובש נרתיקי הוא סיבה מאוד טובה לכאבים.. הדבר המשמח הוא שסה"כ המצב היה טוב עד לאחרונה ולכן אל תלחצי מארוע אחד בודד, אני בטוחה שאחרי בדיקה תמצא הסיבה והענינים יחזרו שום לתיקונם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ליאורה

dana
    02/10/2009

תודה רבה את פשוט מקסימה ואכפתית, הלוואי וכל הרופאים היו כמוך. לצערי עד היום נתקלתי ברופאים שמקלים ראש בעניין הכאבים. אפילו שהיה לי חשד לויסטבוליטיס הרופא אמר לי שטויות קחי KY ותתחילי להנות. אז המשכתי כרגיל וזה גרם לי נזק עצום מבחינה נפשית כל האקט של הכאבים מפחיד אותי עד היום. ומה שבסך הכל היה צריך לעשות זה להפסיק את הגלולות והכל יסתדר... מזל שהגעתי אלייך, הצלת אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הפסקתי את הגלולות כבר כמה פעמים

גלית
    10/10/2009

והכאב לא השתפר ? למה ? מדוע אצל חלק מהבנות יש שיפור בעת הפסקת הגלולות , מה בנטילת גלולה יכול לגרום לכאב ? אני סובלת מוסטיבוליטיס כבר 5 שנים לא מקיימת יחסים ... ולא מוצאת פיתרון הייתי גם אצל ליאורה ולא הצלחתי להבריא גם לאחר שניסתי שמנים , משחות וכו' כל אחד אומר לי משהו אחר או נותן משהו אחר , איך יוצאים מזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לא להתיאש

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/10/2009

ולא להפסיק טיפולים. יש הרבה אפשרויות טיפול - והדרך היא לנסות כל פעם משהו אחר עד שמוצאים את סוג הטיפול שמתאים לך - לפעמים זה הפסקת גלולות, לפעמים זה פיזיותרפיה של רצפת אגן, לפעמים משחות מקומיות לפעמים רפואה אלטרנטיבית או טיפול מיני ולפעמים צריך להגיע לניתוח. החוכמה היא לא להתיאש עם התחלת הנסיונות הטיפולים ולעזוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ליאורה המשך טיפול רפואי

dana
    14/10/2009

הייתי אצל רופאת נשים... גוללתי בפניה את כל הסיפור שמוזכר בהודעה הראשית...
    באותו רגע עשתה לי בדיקה גניקולוגית. אמרה שהצוואר רחם נקי לחלוטין, אך יש אודם בכניסה לנרתיק וכמו שיפשוף ממש בכניסה. נתנה לי גינו דקטרין לשבוע ימים.
    האם מדובר בדלקת? ממה יכול לנבוע האודם בכניסה והשפשוף? לא קיימתי יחסי מין שבוע וחצי לפני הבדיקה.

איך סבון אינטימי מומלץ?
    רבים מהרופאים המליצו על סבון תינוקות. האם זה באמת מומלץ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

dana
    14/10/2009

רשמה שיש הפרשות לבנות. ממה זה נובע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי הטיפול שנתנה לך כנראה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/10/2009

חשדה בפטריה נרתיקית.
    עדיף מבחינתי בכלל בלי סכון רחצה ואם כן זה סבון היפואלרגני עם PH חומצי מאוד ולשים כמות מזערית לא יותר מפעם ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו