מתביישת קצת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתביישת קצת...
    קארין
    27/09/2009

עוד כשהייתי ילדה והתקלחתי עם חברותיי הבחנתי שהדגדגן שלי בולט משלהן.. הדגדגן שלהן מכוסה על ידי השפתיים החיצוניות ואילו שלי לגמרי בחוץ. כבר אז חברתי שאלה אותי למה זה נראה ככה ולא ממש ידעתי להסביר. מאד מביכה אותי המחשבה להכיר גבר חדש ולהתפשט מולו בגלל זה. ואפילו החבר שלי לשעבר העיר לי איזו הערה שלא עוזבת אותי: "יוואו תראי איך הוא בולט"- זה היה אחרי סקס וממש התעצבנתי עליו. השאלה שלי היא, האם זה נורמלי? האם יש עוד נשים כאלו? הסתכלתי על הרבה סרטים כחולים כדי לראות אם אמצא שאני לא היחידה..ראיתי שיש סוגים מאד שונים של אברי מין, אך בשלי עדיין לא נתקלתי. חשוב לציין, שלא התגייסתי לצבא מחשש שאצטרך להתקלח עם הבנות והן יראו אותי בעירום. ביקרתי פעמים רבות אצל רופא הנשים שלי והוא אף פעם לא הסתכל עלי בצורה מוזרה.. ולא העיר לי הערה.. אך בכל זאת התביישתי לשאול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתביישת קצת...

הוספת תגובה

• אין שום דגדגן הדומה לדגדגן אחר

לי ראובני
    28/09/2009

כמו שאין שום אף שדומה
    או אוזן
    או ציצי

לכל אחת יש איבר שונה, ייחודי ומקסים
    העובדה שהרופא לא העיר ולא הציע שיש משהו חריג באיבר המין שלך נובעת מן העובדה שבאמת אין בו שום דבר חריג והוא תקין לחלוטין.
    אני מציעה לך לא להפסיק את מהלך חייך רק בכלל הערה של מישהו או מחשבה כאילו יש בך פגם.
    כי אין בך!!!!
    אם יש לך ספק, אני מציעה לך לפנות לרופאת נשים שאיתה תרגישי בנוח ואז לשאול אותה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו