אורגזמה לעיתים רחוקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה לעיתים רחוקות
    מורן
    29/09/2009

אני בת 31, נשואה מזה 8 שנים ובמהלך השנים היו תקופות ארוכות בהן חשתי ירידה משמעותית בחשק המיני. אני מטופלת בSSRI מזה 10 שנים ומצאתי שהשינויים בחשק שלי וביכולת להגיע לאורגזמה אינם קשורים לתרופה. לפני 4 חודשים התחלתי טיפול פסיכולוגי ומאז תחילת הטיפול חלה עליה בחשק שלי. בעוד שלתקופה קצרה הצלחתי להגיע לאורגזמה עברו מספר חודשים מאז הפעם האחרונה שזה קרה וזה מאוד מתסכל אותי ואני מפחדת שהחשק שלי ירד גם כן. בעלי מאוד מנסה לענג אותי ואני מגיעה לחדירה רטובה (אולי יותר מדי?!, אולי שתן?!). מה אפשר לעשות? לא אשתמש באביזרי מין כך שהעבודה תהיה שלי ושל בעלי.
    מצפה להדרכה וסיוע,
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה לעיתים רחוקות

הוספת תגובה

• הסיבה הרפואית היחידה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/09/2009

שיכולה לגרום באישה צעירה ובריאה לא להגיע לאורגזמה זה הSSRI.
    אם את אומרת שזה לא קשור לתרופות בבטחה הרי שמדובר על קושי רגשי כלשהו. חוסר ריכוז, מחשבות טורדניות, יותר מידי לחץ להגיע להאורגזמה יכול למנוע דווקא את הגעתה. צריך לעבוד יותר על חשיבה מינית ריכוז מיני, פנטזיות ולא לחשוב על מחשבות שליליות כמו רטיבות רבה מידי שזה שתן - זו סיבה טובה לא להגיע לאורגזמה כשאת עסוקה במסביב ולא בהנאה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו