לא מגיעה לאורגזמה מחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מגיעה לאורגזמה מחדירה
    רוני
    03/10/2009

אני בת 27 ומקיימת יחסי מין מגיל 17. אני אדם מיני, אוהבת סקס, משתמשת באביזרי מין, מאוננת בצורות שונות ומרגישה בטוחה למדי בגופי ובהופעתי. יחסי המין עם בני הזוג האחרונים שלי היו פתוחים ונעימים, ועם כולם הצלחתי להגיע לאורגזמה, אם ממין אוראלי או אם ממגע אצבעות בדגדגן, למרות שזה לוקח לא מעט זמן. הבעיה שמתסכלת אותי כבר שנים היא שלמרות שאני ניהנת מאוד מהאקט המיני ומהחדירה, באופן מיוחד, מעולם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה באופן הזה. הצלחתי להגיע לאורגזמה בעת החדירה רק על-ידי נגיעה בדגדגן במהלך האקט, אבל: 1. הדבר לוקח לי זמן רב יחסית 2. אני יכולה לגמור כך רק בתנוחה המיסיונרית וגם אז האגן של הפרטנר שלי עומד בדרכה של האצבע שלי
    3.אני נדרשת לגייס ריכוז רב בכדי להגיע לאורגזמה, לא יכולה להתרכז בבן הזוג שלי ואם אני גומרת באופן זה אז האורגזמה חלשה יחסית ולא מספקת.

בנוסף, אני רוצה לציין כי ניסיתי כל תנוחה אפשרית, כולל שאני למעלה וכולל תנוחות שלא היו מביישות יוגים מפורסמים כדי להגיע לאורגזמה המיוחלת, אך בשום אופן לא הצלחתי לגמור מחדירה. העניין הזה לא רק מתסכל, אלא גם גורם לי תחושה שאני "מקולקלת" (אם הייתי גבר, הייתי מעדיפה מישהי המסוגלת לגמור מחדירה)

אשמח לעצה טובה בנושא

רוני
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מגיעה לאורגזמה מחדירה

הוספת תגובה

• מקולקל זה בעיני המתבונן

לי ראובני
    04/10/2009

רוני שלום,
    רוב הנשים לא גומרות מחדירה אך יכולות לגמור בזמן חדירה בדיוק באופן שבו תארת.
    ממליצה לך לקנות ביצת רטט ולשים אותה על הדגדגן בזמן חדירה ותנוחה מסיונרית.
    ונראה איך יצליח.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו