שאלה דחופה- גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה- גלולות
    נועם
    12/10/2009

שלום,
    אתמול נבדקתי וקיבלתי מרופאת נשים מרשם לגלולות. זוהי פעם ראשונה, לא לקחתי בעבר. היא אמרה לי להתחיל לקחת את הגלולות ביום הראשון של המחזור, שאמור להיות ביום ראשון הבא. אתמול, קצת אחרי הבדיקה ואחרי שקניתי את הגלולות ראיתי שיש דימום אז לקחתי גלולה ראשונה (למרות שזה שבוע מוקדם יותר ממתי שהוא אמור להגיע). עוד אתמול בלילה ראיתי שזה היה איזשהו דימום חד פעמי ושאני כנראה לא במחזור כי אין עוד דימום בלילה והיום. מה לעשות? להמשיך לקחת את הגלולות? להפסיק לקחת את הגלולות ולהתחיל חפיסה חדשה עוד שבוע כשבאמת יגיע המחזור?
    האם זה שלקחתי גלולה אחת יכול לעכב או לשבש את המחזור אם אני צריכה לחכות עד שהוא יגיע?
    מה יכול לגרום לדימום/הפרשה כהה החד פעמית? יכול להיות שזה בגלל הבדיקה הגניקולוגית?

אני אשמח לתשובה מהירה כדי לדעת אם לקחת את הגלולה היום או לא.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה- גלולות

הוספת תגובה

• הדימום נגרם כנראה מהבדיקה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/10/2009

אל תקחי עוד גלולות והמתיני למחזור הבא שיכול להגיע בשיבוש קל - איחור או דימום יותר קל.
    ואז התחילי ברצף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו