מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נושא מורכבהדר13/10/2009
אני בת 23 ,ללא נסיון בקשר זוגי או מיני,לפני חודשיים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה, נהניתי מאוד מעצם הקירבה והאינטימיות אבל לא חוויתי התעוררות מינית.וזאת למרות שמאוד נימשכתי לבחור ובכל זאת בחרתי בו להיות הראשון שלי,הוא עשה הכל כדי שאני יהנה ויגיע לאורגזמה, העיניין הוא שלא הרגשתי "חרמנות"...בזמן המין האוראל י אלא נעשיתי ממש ממש רטובה מה שהקל את החדירה אבל לא הרגשתי את החדירה כלומר לא הרגשתי אותו בתוכי.האם זה יכול להיות בגלל גודל האיבר שלו? או בגלל רטיבות יתר?,(לא ראיתי הרבה אברי מין,..אבל אני די בטוחה ששלא לא כל כך גדול...ובעיקר צר וארוך..)במהלך החדירה ביקשתי ממנו לחדור חזק יותר ועמוק ורק בתנועות די אגרסיביות יכולתי להרגיש משהו..חשוב לציין שאני בחורה קטנטונת וצרה!לכל הדעות!!! מה הסיבות לחוסר תחושה?
דבר נוסף .ככל שאני מתבגרת יש בי פחות חשק מיני ויותר צורך ממשי בזוגיות וקירבה. בגיל 15, יכולתי להיתרגש אפילו ממגע של רופא או קוסמטיקאית (בזמן שעווה)ביריכיים הפנימיות קרוב למפשעה.היום ...ממש לא. אני מאוננת רק על ידי שימוש בזרם מים, ולעיתים רחוקות. קשה לי מאוד להגיע לתחושת סיפוק! אני יודעת שלא חוויתי אורגזמה.ניסיתי בעבר לאונן בעזרת האצבעות לא ברור לי איך אפשר להנות ככה כשעצם ההנאה שלי היא מהזרם החזק.חשוב מאוד לציין שיש לי היסטוריה לא פשוטה של דיכאונות ומשברים.אני בטיפולים שונים שנים...היום אני לוקחת ואייפקס, למיקטל ואלטרוקסין (תת פעילות בלוטת התריס) התרופות הפסיכיאטריות שינו לי את החיים. ואני
בתהליך ממשי של החלמה.האם יש השפעה של התרופות השונות או תת פעילות הבלוטה על העיניין המיני???גם האנדוקרינולוגית שלי וגם הפסיכיאטר אומרים שאין השפעה.אני בחורה פתוחה אבל די מתביישת לדבר על כך בפתיחות עם הפסיכיאטר.מהתשובות שלכם לשאר הכותבות אני מבינה שיש השפעה למצב ריגשי ונפשי.אבל אין מה לעשות אני מורכבת וחושבת.
אני מצטערת על האורך ו"החפירה"... שבמכתב.אבל למרות שאני לא פעילה מינית, אני רוצה לבוא ממקום שלם לזוגיות כשתקרה,ממקום בריא ולא מתוסבך...(אין לי בעיה עם המראה שלי...)
האם יש צורך לעסוק בזה עכשיו או שעליי לחכות לזמן שאני אהיה בזוגיות..?
אם אתן חושבות שיש מה לעשות בנידון...אני מוכנה לעשות הכל, אפילו להגיע לפגישה אם צריך.
שאלה אחרונה!האם כדאי ללכת לגניקולוג או גניקולוגית?והאם עדיף לאישה להיות מטופלת אצל סקסולוגית אישה או גבר.?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל עכבה לטובה
לי ראובני14/10/2009יקרה,
את מתארת הרבה תהליכים שמתרחשים במקביל, ואכן יש סבירות גבוהה שהם משפיעים אחד על השני. כדורים פסיכאטריים אכן יכולים להוריד את החשק המיני. גם גלולות. שווה לפנות לרופא המטפל ולבדוק איתו אפשרות של שינוי מינון או סוג כדי לראות האם זה משנה את המצב.
בגדול, שווה להתייעץ עם רופא/ סקסולוג כדי לתעדף מה יותר חשוב לך, ליצור קשר, לפתור בעיות אחרות או להפתח בקשרים מיניים. אני חושבת שבתהליך נטול לחצים שבו את מאפשרת לעצמך את הקצב הדרוש לך, תוכלי להגיע לכל המטרות האחרות שהצבת לעצמך.
הכי חשוב לקבל את עצמך, גם מבפנים וגם מבחוץ, עם כל המתחים וההתמודדויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)