גם אני לא מסוגלת לגמור. להרים ידים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אני לא מסוגלת לגמור. להרים ידים?
    אישה
    20/10/2009

אני בת 34, אוהבת מין, נהנית מהמגע, ומהחדירה, מהקרבה, מהכל. אבל לא מסוגלת לגמור. לא עמם עצמי, לא עם בן-זוג קבוע, ולא עם בן-זוג ארעי. מעולם לא גמרתי.
    אני תמיד מגיעה לאיזה "כמעטטט" ואז משהו בי פשוט ננעל. אני חייבת להפסיק לגעת בעצמי או שמי שאיתי יפסיק לגעת בי לאלתר. ממש לאלתר.
    וזהו, המיניות שלי נכבית, ובמקום הנאה עולים רגשי תסכול מאד גדולים מאותו כמעט.
    בפעצמים הבודדות שאיכשהו התקרבתי טיפה יותא - אז התחלתי לבכות פתאום.
    קראתי, ספרים ומאמרים, בדקתי, נגעתי בעצמי, ניסיתי הכל, כולל לוותר ולא לנסות לרדוף אחרי, פשוט להשלים עם העובדה שככה אני וכשזה יבוא זה יבוא, להינות מהמסביב.

אבל נמאס לי.
    נמאס לי כי עכשיו אני עם בנזוג חדש ומוצאת את עצמי חושבת ככה: בשביל מה להתחיל בכלל, הרי אני רק אהיה יותר מתוסכלת. או: "נמאס לי להעמיד פנים ולזייף, גם כלפי עצמי וגם כלי האדם שלידי".

האם אין מנוס אלא לוותר?

אני יודעת שכתבו ושאלו עוד לפני אבל כל כך אשמח להתיחסות אישית, זה נושא מאד כאוב.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסי ללכת לטיפול מיני

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/10/2009

שיבדוק מדוע את עוצרת ממש לפני האורגזמה, מחסומים? חרדות? חינוך? פחד מאבדן שליטה?
    אם נסית עד כה לבד ולא התקדמת הרי שאת זקוקה לעזרה יותר מקצועית. חבל לוותר.....בכל קופת חולים יש/ יועצים מיניים ובכל בית חולים יש מרפאה סקסולוגית. את יכולה לפנות לאתר של האגודה לטיפול מיני ולחפש שם מטפל\ת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו