התיעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות
    מיכל
    26/10/2009

שלום רב.
    אני בת 24 ולעולם לא היה לי חבר רציני ולכן אני עדיין בתולה.
    אני נראת טוב מאוד , אני שמרנית וביישנית ומאוד רגישה ועדינה .
    (הגברים שהכרתי לא היו רצניים, והיתה טיפת אינטמיות ומגע)
    אני מאוד רוצה להתנסות מבחינה מינית .
    היה גבר שממש רציתי להיות איתו (לצערי הוא לא היה חבר ) והוא כמובן נרתע כי הוא לא רוצה להתחייב, למזלי לא שכבתי איתו כי כיום אנחנו לא בקשר כמו פעם, ואני יודעת שאם הייתי שוכבת איתו והוא לא היה איתי אח"כ אז הייתי מאוד פגועה למרות שגם ככה אני פגועה ממנו. (אני יכולה לספר שכמעט פעם זה קרה איתו אבל נלחצתי מאוד מהעניין )
    ההתנסות שלי העיקרית היתה עם הגבר הזה. הרגשתי בטוחה ולא התביישתי ממנו , כמובן שבהתחלה כן .ונהנתי ממה שעשינו.
    השאלה שלי היא מה לעשות , איך להתמודד עם זה, יש גברים שלא מקבלים אותי בגלל זה, או שצוחקים עליי שאני בת 24 ובתולה, או שאומרים לי שאני לא אוהבת את עצמי ,שאני לא צריכה לחכות לחבר בשביל זה, שאני לא נהנת מהחיים.
    אך אני לא מרגישה ככה , אני לא יכולה להיות עם כל גבר שנמשך אליי לשכב איתו או להיות איתו במצב אינטימי לעמות נשים אחרות שאין להן בעיה בכלל אם זה. אני צריכה זמן ורגש .
    כמובן שאפשר להמליץ לי לחכות לגבר האמיתי , אבל בנינו מי יחכה לי? אני מרגישה שזה ישאר ככה כל הזמן.
    ולמשל אם יהיה לי חבר אם זה יקרה ואני אלחץ מזה ולא ארצה. איך אפשר לבנות קשר שכל גבר רואה שיחסים זה 80% סקס.
    מה אני יכולה לעשות??
    האם כדאי להיות עם גבר מפוקפק שלא אוהב אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות

הוספת תגובה

• קשר לא חייב להיות 80% סקס

לי ראובני
    26/10/2009

שלום מיכל,
    הרבה פעמים אנחנו שבויים בדימויים בתקשורת או מכל מיני מקומות אחרים שנראים כאילו כולם עושים סקס, כאילו סקס זה הדבר היחיד שגברים רוצים כאשר במציאות זה לא חייב להיות כך, וזה לא המציאות.
    אני חושבת שכדאי לך לבדוק עם עצמך איזה משמעות את מיחסת לסקס ואז לראות האם יש לך קושי עם אינטימיות, עם חשיפה, עם לבנות קשר.
    יתכן שטיפול יוכל לעזור לך להבין טוב יותר את הקושי ואת המשמעות שאת מייחסת לדברים.
    ממליצה לך לשקול את האפשרות בחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

מיכל
    26/10/2009

אז אם אני לא נחשפת מהר זה אומר שאני לא בסדר?

רק אמרתי איך עושים את זה אם אין חבר ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה היית רוצה עבור עצמך?

לי ראובני
    29/10/2009

מיכל יקרה,
    מתוך מה שאת מתארת זה לא ברור מה את היית רוצה עבור עצמך.
    האם היית רוצה קשר של אהבה ומיניות או פשוט התנסות שתוריד מעליך את "עול" הבתולין.
    במידה ואת מעונינת רק בהתנסות מינית, אני מניחה שזה עשוי להיות קל יותר אם את זורמת ומרגישה בנוח עם בחור מסוים, אבל לא היית מעדיפה לחכות למישהו שאת סומכת עליו או שיש בניכם לפחות הבנה ואכפתיות?
    זה כאמור שיקול אישי.
    אבל החלטה שבכל זאת יש לה משמעות מסוימת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו