הפסקת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות
    מישהי
    01/11/2009

ד"ר אברמוב שלום,
    אני מטופלת אצלך במרפאה באיכילוב, בסוגייה של וסיטיבוליטיס.
    אני חושבת שחלק מהבעיה נובעת משימוש ממושך בגלולות (3.5 שנים ברציפות), אשר מנטרלות לי כמעט לחלוטין את החשק המיני, בעוד שלפניהן החשק המיני היה רב, גם עם הבן זוג הנוכחי.
    אני מעוניינת להפסיק גם מהסיבה של החשק המיני וגם מהסיבה של "ניקוי" הגוף, שמעתי על המון תופעות לוואי עקב נטילה ממושכת של גלולות ללא הפסקה, חלקן קשורות בחוסר בביוץ טבעי ובבעיות פריון.

רציתי לדעת איך כדאי לבצע את ההפסקה ולכמה זמן מומלץ? 3-6 חודשים?
    לסיים את החפיסה הנוכחית ולהפסיק?
    איזה תופעות לוואי צפויות להיות לי במידה ואפסיק ואיך המחזור יושפע מכך?

אני שוקלת את ההפסקה כבר זמן רב ואני חושבת שזה משהו שיטיב עם הגוף שלי ועם היחסים שלי עם בן זוגי.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת גלולות

הוספת תגובה

• סיימי את החפיסה הנוכחית

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/11/2009

ואל תתחילי חדשה. חכי 3 חודשים ותראי מה קורה מבחינת החשק המיני וכאבים ביחסי מין. הוסטיבוליטיס יכול להשתפר בעקבות הפסקת הגלולות.
    אם המחזורים שלך היו סדירים בעבר לפני הגלולות הם אמורים להסתדר בחודשים הקרובים ללא גלולןות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהן תופעות הלוואי

מישהי
    03/11/2009

הצפויות בעקבות ההפסקה, ייתכן ויהיה דימום מתמשך למעלה משבוע? ייתכן ולא אקבל מחזור כלל?
    בחילות? כאבי ראש? למה עליי לצפות?
    זאת הפעם הראשונה שאני מפסיקה גלולות אחרי השימוש הראשון שלי בהן במשך 3.5 שנים ברציפות

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין תופעות לואי

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/11/2009

הדבאר היחידי שיכול להית זה שבושים במחזור או עכובים שלו. וגם זה אמור להסתדר תוך מספר חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו