יש כזה דבר סקס עוצר נשימה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש כזה דבר סקס עוצר נשימה?
    סנאית
    05/11/2009

שלום לכולם!

כולנו נולדים לתוך תרבות שאומרת שכל נשיקה צרפתית גורמת אורגזמה,וכל נגיעה מצמררת(דרך סרטים,ספרים וכו')

באיזה שהוא מקום לא ויתרתי על החלום הזה,שינשקו אותי ונשמתי תקטע,שייזינו אותי לא ארצה להפסיק,ורק ארצה עוד ועוד....

ואני לא מוצאת..אומנם יש לי חבר שאי אוהבת מאוד אבל הסקס ביננו לא גורם לליבי להפסיק לפעום

שאלתי היא,לאילו מכם היותר מנוסים ממני- תגידו,יש כזה דבר?
    להמשיך לחפש ולהתעקש?
    או לזנוח פנטזיית ילדות?

לתשובותיכם אודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש כזה דבר סקס עוצר נשימה?

הוספת תגובה

• לא להפסיק לחפש ולנסות

לי ראובני
    07/11/2009

שלום יקירה,
    הרבה אומרים שסקס מתקיים בראש, שאנחנו יכולים לפנטז, להנות ולרצות דברים רק אם הם מגרים אותנו מנטלית, רק אם באמת בתחושה בראש זה עושה לנו טוב. הייתי מציעה לך לחקור בינך לבין עצמך, מה עושה לך טוב, מה באמת היה מגרה אותך ועושה לך נעים.
    נשמע שאין דבר אחד שהוא ממש נוסחת קסמים בעיניך, אבל זה לא אומר שהוא לא קיים בעולם בכלל, אלא רק שצריך לחפש אותו לגלות.
    אני חושבת שככל שאנחנו מרשים לעצמנו להיות יותר מיניים, להנות יותר מהגוף שלנו, היכולת שלנו להתגרות ולהנות מכל דבר גדל.
    וכמובן אהבה והתרגשות.
    אם אני מאוהבת, אז היכולת שלי להנות ממישהו גדלה
    ואם אני מרוגשת או מלאת געגועים כנ"ל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה....אחשוב על זה...

סנאית
    07/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו