לד"ר אברמוב- טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר אברמוב- טיפול
    אני
    09/11/2009

שלום ד"ר אברמוב,
    רציתי להתייעץ איתך בהמשך לטיפול שנתת לי - מקווה שזה בסדר.
    שבוע שעבר סיימתי להחדיר נרות דאלצין. אני לוקחת כדורי ביו ומורחת שמן שקדים.
    שמתי לב שבימים האחרונים, לפחות כך נראה לי, יש לי יותר הפרשות. הן לבנות כמו פעם וחסרות ריח אך כבר כמה פעמים הבחנתי במעין חתיכות אלסטיות כאלה בהפרשה. כמו קרום כזה שקוף שניתן להימתח.. היה לי כזה בעבר אך לא זכור לי שכל יום..
    בנוסף, אני מרגישה שכשאני מורחת את השמן שקדים יש איזור מסביב לפתח ההאחורי וצידיו של הנרתיק - לא ממש בפתח עצמו , שכאני נוגעת אז כואב שם, מה שלא זכור לי בעבר (שמגע באיזור כואב ומגורה סתם כך).
    האם עלי לעשות משהו בנידון?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר אברמוב- טיפול

הוספת תגובה

• אם את לא נוטלת גלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/11/2009

הרי אלו הפרשות של ביוץ והן תקינות לחלוטין
    לגבי הרגישות שיש לך במריחת השמן - זוהי הרגישות הוסטיבולרית. כיום את מרגישה את זה יותר כי את נוגעת ישירות באזור הכואב. אבל אם את חוששת - בואי שוב לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-לד"ר אברמוב

אני
    21/11/2009

רציתי לשאול האם ייתכן שהשמן שקדים אפילו מזיק? כי זה כבר כמה זמן שאני מורחת ומאז אני כל יום חשה באי נעימויות, שפעם היה מדיי כמה זמן או תקופתי, ועכשיו אני כל הזמן במעגל הזה של הגירוי במקום.
    אני צריכה לבא אליך כעבור חודשיים מהמפגש הקודם, אז אולי אקדים , פשוט אני צריכה לעשות וולקוסקופיה ועוד לא הספקתי בגלל הלימודים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסיקי את השמן ותראי אם הרגשתך

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/11/2009

תשתפר תוך כמה ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו