חוסר חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני
    שירן
    13/11/2009

שלום,

אני חיילת, ולאחרונה נאלצתי להחליף גלולות מיסמין ללודן ואני חוששת שעם ההחלפה ירד לי החשק המיני. יש לי יובש נורא בנרתיק וקיום יחסי המין הפכו לסיוט, יש סיכוי באמת שהמצב נוצר בגלל החלפת הגלולות?!

תודה מראש, שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• חוסר חשק בגלל החלפת גלולות

לי ראובני
    17/11/2009

שירן שלום
    החלפת גלולות אכן יכול לגרום לירידה בחשק המיני
    אני מציעה לך לבחון את העניין למשך שלושה חודשים בלי גלולות ולראות האם יש שינוי.
    בנתיים ניתן להעזר בנוזלי סיכה על בסיס מים כגון דורקס פליי או KY
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירן

dana
    18/11/2009

היי שירן, בדר"כ אני לא מגיבה על ההודעות הנאמרות פה בפורום ישנן את ד"ר אברמוב ולי ראובני שעושות עבודת קודש, אך לא יכלתי להתעלם מההודעה שלך..
    עברתי את אותו הדבר.. קודם כל אני מציעה לך לא לקיים יחסי מין כשכואב לך! את עושה לעצמך נזק גדול מבחינה נפשית..
    דבר נוסף.. הפסיקי את הגלולות.. יהיה שיפור מיידי...
    לי קרה אותו דבר והמשכתי לקיים יחסי מין... עד שד"ר אברמוב הציעה לי להפסיק את הגלולות.. כבר בשבוע הראשון היה שיפור.. היום כבר לא כואב לי.. אך הרתיעה והזכרון מהעבר גורמים לי להפעיל באופן אוטומטי ובלתי מודע שרירים.. דבר שמקשה על החדירה הראשונה....

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי ראובני וספיר

שירן
    18/11/2009

תודה רבה על המענה :)
    ובקשר לגלולות.. האם באמת כדאי ורצוי להפסיק את השימוש בהן לכמה חודשים, או שאפשר פשוט לחזור לגלולות יסמין?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חכמה כבעלת ניסיון

לי ראובני
    18/11/2009

אני חושבת שמה שספיר אמרה הוא מתוך ניסיונה
    ואולי זה עזר לה
    ושווה לך לבדוק
    כי באמת זה ידוע כי גלולות מיבשות ומחמירות את העניין של רגישות
    לכן, תנסי ולתראי מהזה עושה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו