גמירה מחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה מחדירה
    דפנה
    21/11/2009

שלום,

אני מרגישה שכל נושא הגמירה הנרתיקית הוא תעלומה בשבילי,
    אני פעילה מינית כיום עם בן זוג קבוע וגם בהתנסויות הקודמות שלי לא חוויתי אורגזמה נרתיקית.

אגב, אורגזמה מהדגדגן למדתי מגיל מאוד צעיר ולכן אני יכולה להעיד שאני כן מרגישה שאני מכירה את גופי ובאיזה שהוא מקום "מצפה מעצמי גם לגמור מחדירה"!

בכל אופן, באף מקום שקראתי לא מוסבר מה באמת תחושת האורגזמה, וגם אם בעבר הרחוב הזדמן לי לשמוע את חברותיי מדברות על הנושא אני תוהה אם הן באמת יודעות מה התרחש, מסיבה פשוטה שהיא: אין לי מושג איך זה אמור להרגיש. ואני מרגישה שאף אחד לא יכול לומר לי:)
    אני מאוד נהנית מקיום יחסי מין והחשק המיני שלי גבוה, ובמידה והוא לא אני מאוד מודעת לכך.

מה שבטוח, אני הבנתי שאם אישה חווה אורגזמה, זה לא משתמע לה לשתי פנים, והתחושה היא חזקה שלא ניתן להתבלבל.

במהלך יחסי המין אני חווה סוג של עלייה אם ניתן לתאר זאת ככה אבל זה לא מגיע לשיא אף פעם.
    פעמים בודדות הרגשתי שזה עולה יותר מהרגיל והגדרתי זאת כ"גמירה" ולאחר התפכחות הבנתי שלא גמירה ולא נעליים.

מה עושים?
    זה נכון שנשים רבות לא חוות אורגזמה נרתיקית שנים רבות או בכלל??

אני מרגישה שיש דברים שאני לא יודעת ויש דרך עם בן זוג סבלני כמו שלי להצליח לגמור מחדירה,
    אשמח לעצות או עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמירה מחדירה

הוספת תגובה

• רוב הנשים לא גומרות מחדירה

לי ראובני
    21/11/2009

שלום לך דפנה
    רוב הנשים לא גומרות בחדירה, למעשה רק רבע מהנשים כן מצליחות.
    זה לא אומר שהן נהנות פחות או יותר מאשר אחרות.
    כל עוד את מצליחה להגיע לאורגזמה דגדגנית, מה שגם כן לא מובן מאליו ומהנה לא פחות, נראה לי שיש לך יתרון כי את יודעת איך מגיעים לאורגזמה והתחושה מוכרת לך ונעימה ואת מרגישה מספיק נוח עם הגוף שלך.
    לגבי הנאה מחדירה, את יכולה לנסות עם בן זוג בהחדרת אצבעות ואח"כ עם אביזר ולבסוף עם איבר המין שלו.
    כל התהליך צריך להיות מהנה ולא סוג של תרגול מעיק, לכן כדאי לעשות את זה במצב רוח טוב ומתוך הנאה בתהליך ולא רק בתוצאות, מה עשוי להוסיף הרבה מתח מיותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו